Български English
Направи запитване Обади се сега

Статии

Онлайн продажби - Кратко ръководство - Х. Митков, 2019г.

Яну. 14, 2019
Онлайн продажби - Кратко ръководство - Х. Митков, 2019г.

Ръководството по „Онлайн продажби“ е разработено през 2016г. в съответствие с учебната програма на Международно Висше Бизнес Училище София (IBS Sofia). През 2019г. изданието е актуализирано и се използва при обучението на курсисти по програма за развитие на човешките ресурси на Европейския социален фонд.

Можете да изтеглите ръководството напълно безплатно в края на статията. (+ презентациите към него)

 

Обучението по „Онлайн продажби“ има продължителност 24 часа и има за цел да обогати теоретичните знания и практическите умения на курсистите в областта дигиталния маркетинг, онлайн промотирането и насърчаването на продажби. Освен дефиниции и теоретични модели в ръководството са събрани статистически данни, мнения и съвети от различни специалисти от българския дигитален пазар. Това прави ръководството удобно и полезно, както за студенти, така и за маркетинг специалисти, предприемачи, мениджъри и служители в различни организации.

 

В ръководството са добавени няколко практически задачи, които имат за цел да изяснят на практика отделните процеси при реализирането на рекламни кампании и промоции в Интернет.

Автор: Христо Митков

Презентация част 1 2.3 MB (pdf) Свали
Таблица за упражнение 411.65 KB (csv) Свали
Презентация част 2 2.72 MB (pdf) Свали
Презентация част 3 967.02 KB (pdf) Свали
Ръководство Онлайн продажби - Кратко ръководство - Х. Митков, 2019г. 4.15 MB (pdf) Свали