Български English
Направи запитване Обади се сега

Обучения

Google Ads обучениe (персонално)

Google Ads обучениe (персонално)


Искате ли да развиете своята дейност със свежи продажби от Google? Искате ли да го направите с увереност и без излишни разходи?

Рано или късно ще разберете, че за да сте първи в Google трябва да разрешите следната дилема: "Да го направя самостоятелно или да се доверя на специалист?" И в двата случая сте изложени на риск, защото все още не сте запознати с добрите практики и не сте наясно с най-често допусканите грешки. Говорим за грешките, които най-често водят до загуба на пари и още по-лошо до липса на продажби.


При дългогодишната ни работата с маркетинг специалисти и собственици на бизнеси се откроиха следните често срещани проблеми:
 • "Стартирах Google Ads кампания, но рекламите не се показват на първи позиции."
 • "Настроих рекламна кампания в Google Ads и по препоръка увеличих бюджета. Това доведе единствено до повече разходи без повече приходи."
 • "Цените на клик са високи и бюджета се изразходва твърде бързо."
 • "Работя с агенция, която ми изпраща отчети, но нищо не разбирам и не знам как да проверя данните."
 • "Работя със специалист, който започна добре, но резултатите постепенно се влошиха и в момента нямаме работещо решение."
христо митков googleКазвам се Христо Митков и се занимавам с продажби и реклама от 2005г. От 2013г съм сертифициран Google Partner с над 500 успешни кампании в Google Ads. През изминалите години заедно с моя екип развихме различни учебни програми за организации като: SoftUni, International Business School, Web Seminari и Human Consulting. Помогнахме на повече от 2200 души да се развият в дигиталната реклама.

Този безценен опит ни позволи успешно да разработим гъвкава програма с базова теория и практически задачи с ясна последователност. Програмата на персоналните ни обучения не е статична и винаги се адаптира според индивидуалните ви нужди, цели и предишен опит. Тя е приложима, както за напълно начинаещи, така и за специалисти с опит.

    
 
За повече детайли се свържете с мен на 0878878986.

Google Ads oбучението, което ви предлагаме е персонално - провежда се във формат "един на един" и е насочено към тези от вас, които желаят в удобно време и място да получат ценни познания и умения на разбираем език, без излишна теория и сложна терминология. Програмата, която предлагаме е подходяща за всеки, който желае да напредне бързо без излишни главоболия. След обучението вие ще можете:
 • Да определяте ясни цели на рекламните кампании
 • Да избягвате често допускани грешки 
 • Да избирате и да правите проучвания за ключови думи
 • Да изчислявате и сравнявате бюджети
 • Да създавате и настройвате кампании за търсачката
 • Да създавате рекламни групи
 • Да подготвяте рекламни текстове
 • Да изготвяте и да сравнявате отчети
 • Да имате по-добра комуникация при работата с агенции
Освен това:
 • Избирате удобна за вас дата
 • Получавате безплатен одит на съществуващ Google Ads профил
 • Получавате възможност за вътрешно обучение във вашия офис
 • Получавате брандирани бележници и писалки
 • PDF файл с детайли от обучението
 • Сертификат
 • Помагате за засаждане на 10 дървета
Каква е цената за индивидуалното Google Ads обучение?
Цената на персоналното обучение е 600лв с ДДС и с всяка покупка от Импулс Медиа помагате за засаждането на 10 дървета. Ако желаете да проведем обучение с двама и повече участници ще договорим разумна пакетна цена.

За допълнителна информация наберете 0878878986 или попълнете форма.

Програма за индивидуално Google Ads обучение
Програмата е съобразена с последните новости в Google Ads, а дългогодишният ни опит позволява гъвкаво да поставяме задачи според вашите нужди, познания и умения. Преди обучението провеждаме кратка консултация и обсъждаме в детайли вашите цели. Продължителността на обученията е общо 6 астрономически часа и се провеждат в два отделни дни - по 3 часа, плюс почивки. В периода между двата дни се работи върху индивидуална домашна работа.

Ден 1
 1. Новости в Google Ads
 2. Поставяне на ясни цели и анализ
 3. Практика – проучване на ключови думи, определяне на бюджет
 4. Кампании в Google Ads – въведение
 5. Практика – настройка на кампания в Google Ads
 6. Домашна работа – индивидуални задачи според нивото и целите
Ден 2
 1. Практика с нови кампании, рекламни групи и кл. думи
 2. Рекламни текстове – въведение и сравнение
 3. Практика – създаване на рекламни текстове
 4. Разширения – въведение и сравнение
 5. Практика – добавяне на разширения
 6. Отчети – демо

Бележка: През седмицата между двата учебни дни ще работите по домашна работа, която ще бъде съобразена с вашите индивидуални цели и умения. 


Кой провежда обученията?

Индивидуалните обучения се провеждат от Христо Митков - сертифициран Google Partner с над 12г опит. Преди обучението Христо ще се запознае с предишния ви опит и ще се съобрази с него при определянето на практическите задачи. След обучението ще сте запознати с основните настройки в Google Ads и ще сте наясно с водещите практики при създаването на по-ефективни кампании.

 
Кои фирми се довериха на нашия опит?

 
Общи условия при обученията
 1. Обученията се провеждат веднъж седмично.
 2. Записване на телефон 0878878986 или с попълване на форма.
 3. Обученията се заплащат по банков път. След получаване на паричен превод Импулс Медиа ЕООД издава фактура с ДДС.
 4. Декларация за поверителност
 5. Импулс Медиа ЕООД покрепя Гората.бг и с всяка покупка на обучение помагате за засаждането на 10 дървета на територията на България.
 
Къде се провеждат индивидуалните обучения?

Индивидуалните обучения се провеждат онлайн или в офиса на Импулс Медия на адрес: гр. София, ул. Г. Вашингтон 13, ет. 3. (на ъгъла с ул. Пиротска). При необходимост се провежда вътрешнофирмено обучение в офис на клиента. Работим и с групи.
 


 

Не пропускайте още по темите: