Български English
Направи запитване Обади се сега

Статии

Да засадим бъдеще с Гората бг

Яну. 12, 2021
Да засадим бъдеще с Гората бг
Вълнуваме се да споделим с вас, че през първите дни на 2021г. се включихме в една страхотна инициатива за “засаждане на бъдеще”. Гората.бг е организация за развъждане и засаждане на различни видове дървета на територията на България. Организацията има смели и амбициозни цели да засади 3 млн. дървета до 2025г. Дръзко начинание, но това е едва върхът на айсберга. Гората.бг има мисия да образова и да възпитава най-младите представители на нашето общество чрез засаждане на гори. Общини, училища и детски градини в цялата страна участват в инициативите на Гората.бг и в периода между 2013г. и 2021г. са засадени над 1 мнл. дървета. 

“Ние вярваме, че всяко голямо пътуване започва с малка крачка в правилната посока. Всеки един от нас може да направи промяна към по-добро, а когато много хора искаме да направим света по-красив, по-добър и по-чист, водени изцяло от добри и безкористни намерения цялата Вселена ще ни помогне!
Вярваме също, че чрез правенето на добро можем да променим себе си, хората, които участват, а така и целия свят! Вярваме, че децата са бъдещето ни и ако те са по-информирани, по-активни и част от процеса на засаждане на нови гори, то бъдещето ще е по-отговорно, по-грижовно и по-чисто!”

Ако все още не сте го направили ви каним да се включите, защото заедно правим света, в който живеем по-добър.”

Как да се включим?
Ние подкрепихме Гората бг с дарение и се ангажирахме с участие в събитията свързани със засаждане на дървета. Парите за дарението, което направихме бяха отделени от индивидуалните Google обучения, които проведохме през 2020г. Ще запазим тази практика през 2021г. и всеки нов клиент на Импулс Медиа ще помогне за засаждането на нови гори.
 
Можете да подкрепите Гората.бг с дарение, участие в събитие или може да харесате тяхната ФБ страница.
  1. Харесайте официалната страница на Гората бг https://www.facebook.com/100000.GORA 
  2. Направете дарение https://gorata.bg/ 
  3. Включете се в събитие и засадете дърво

Благодарим на всеки, който избра нашите услуги и помогна за засаждането на гора.

Автор: Христо Митков