Български English
Направи запитване Обади се сега

Статии

Защо нашите Google Ads обучения са индивидуални?

Авг. 14, 2018
Google Ads обучениe

Основната причина за създаването и провеждането на индивидуални практически Google обучения е качеството. Високото качество рядко се асоциира с големите количества. Работата в групи има редица предимства за всички участници, но при индивидуалните обучения имаме възможност пълноценно да работим върху конкретни задачи, които са свързани с вашите индивидуални знания, умения и не на последно място вашите индивидуални цели.

 

За вас ли са тези обучения?

За миг си представете, че сте в зала за обучения и на големия екран се прожектира изображение на лъскав лек автомобил. Харизматичният преподавател безупречно ви разказва за основните принципи в автомобилизма и в края на обучението ви предоставя списък с важни съвети. Посещавали ли сте подобни обучения? Вероятно "Да" и след като сте се прибрали у дома сте осъзнали, че ви липсва нещо – умение, познание, опит... 

Резултатите от обученията понякога се разминават с вашите очаквания и по тази причина проповядваме на висок глас, че познанията и уменията се придобиват най-бързо и най-качествено с практика тоест с натрупването на практически опит с всичките му неудобни предизвикателства, препятствия и трудности. Ако сте съгласни с написаното по-горе означава, че сме на една и съща страница, но преди това е добре да проверите своето ниво с 10-те въпроса за реклама в Google Ads.

Благодаря ви за вниманието. Моля споделяйте!

Автор: Христо Митков