Български English
Запитване за оферта

Уеб дизайн

Предлагаме на Вашето внимание пълен асортимент от услуги за уеб дизайн и уеб програмиране по поръчка. Преди да започнем работа по Вашия проект е желателно първо да се срещнем за да се запознаем по-подробно с особеностите на Вашата дейност, Вашите цели и индивидуланите Ви предпочитания за дизайн. Добре е да знаете, че ние разработваме проекти по Ваша поръчка, като се съобразяваме с индивидуалните Ви особености и нужди. В нашата практика не се използват готови шаблони (templates) и нямаме ограничения при създаването на визия и структура – всичко се изработва по поръчка.
 
За да научите повече за процеса и ценообразуването при уеб дизайна моля разгледайте раздела Изработка на уеб сайтове.
Ако желаете да разгледате последните ни проекти вижте нашето Портфолио.
За всяка друга информация наберете 0878 878 986.

Уеб дизайн и изработка на one page сайтове

Статичните one page сайтове за подходящи за тези от Вас, които не променят често продуктите или услугите си и няма нужда от чести корекции в сайта. Статичните сайтове са с по-ниска цена, защото се създават сравнително бързо и нямат нужда от допълнителна система за управление на съдържанието (CMS). За разлика от динамичните сайтове при статичните страници промените в сайта се извършват от специалист с необходимите знания и умения. 

За повече информация се поинтересувайте за цена на статичен сайт и наберете 0878 878 986 или изпратете запитване от страницата с контакти.

Уеб дизайн и разработка на Интернет каталог

Онлайн каталозите Ви дават възможност да изложите на показ богат асортимент от продукти с голям брой снимки. При изготвянето на каталога ще се съобразим с индивидуалните особености на продуктите и бизнеса Ви. Разработената от нас система за управление на съдържанието (CMS) позволява лесно и бързо да добавяте и преструктурирате съдържанието във Вашия онлайн каталог. Системата позволява:
  • бързо създаване на нови раздели и под-раздели
  • качване на продукти и статии
  • лесно качване на няколко снимки накуп и разместване на техните позиции
  • форматиране на текст и вграждане на линкове, снимки и видео
  • мета данни - заглавие, описание, ключови думи
  • избор на администратори
  • архив н аданните
  • много други
За повече информация се свържете с нас на посочените телефони.

Уеб Дизайн и изработка на динамични интернет страници

Ако имате нужда от постоянна промяна на съдържанието в Интернет страницата Ви ще изготвим за Вас система за управление на съдържанието (CMS). Тази система ще бъде съобразена изцяло с Вашите уникални нужди и ще бъде лесна и удобна за работа без да се изискват познания в уеб дизайна или уеб програмирането. Подобни системи се използват в он-лайн магазини, он-лайн каталози сайтове за продажба на екскурзии, недвижими имоти, резервации на билети и други.

​Уеб Програмиране

Това включва онлайн базирани разработки на: HTML; CSS; JavaScript; Flash;PHP; Smarty; mySQL база данни и други. Ще създадем за Вас интернет приложения, които са съобразени с индивидуалните Ви нужди. Подобни проекти са: системи за издаване на фактури, системи за управление на гаражи и паркоместа, складове. система за създаване на анкети, платформа за електронни разплащания и онлайн залагания, програми за счетоводство и други.

Изработка на банери

Банерите Ви дават възможност да се рекламирате със статични или анимирани реклами, в които може да се разположи Вашето лого, рекламни послания и изображения. Банерите се разработват според последните тенденции в уеб дизайна и интернет маркетинга. Научете повече за банерите и за техните размери и цени в раздела за реклама с банери.