Български English
Направи запитване Обади се сега

Уеб дизайн

Преди да започнем работа по Вашия проект е важно да се срещнем за да се запознаем по-подробно с особеностите на Вашата дейност, Вашите цели и индивидуланите Ви предпочитания за дизайн. Добре е да знаете, че ние разработваме проекти по Ваша поръчка, като се съобразяваме с индивидуалните Ви особености и нужди. В нашата практика не се използват готови шаблони (templates) и нямаме ограничения при създаването на визия и структура – всичко се изработва по поръчка.

Вижте нашите последни проекти. За допълнителна информация наберете 0878 878 986.

Някои от нашите клиенти

нашите клиенти

Уеб дизайн и изработка на one page сайтове

Статичните one page сайтове за подходящи за тези от Вас, които не променят често продуктите или услугите си и няма нужда от чести корекции в сайта. Статичните сайтове са с по-ниска цена, защото се създават сравнително бързо и нямат нужда от допълнителна система за управление на съдържанието (CMS). За разлика от динамичните сайтове при статичните страници промените в сайта се извършват от специалист с необходимите знания и умения. 

За повече информация се поинтересувайте за цена на статичен сайт и наберете 0878 878 986 или изпратете запитване от страницата с контакти.

Уеб дизайн и разработка на Интернет каталог

Онлайн каталозите Ви дават възможност да изложите на показ богат асортимент от продукти с голям брой снимки. При изготвянето на каталога ще се съобразим с индивидуалните особености на продуктите и бизнеса Ви. Разработената от нас система за управление на съдържанието (CMS) позволява лесно и бързо да добавяте и преструктурирате съдържанието във Вашия онлайн каталог. Системата позволява:
  • бързо създаване на нови раздели и под-раздели
  • качване на продукти и статии
  • лесно качване на няколко снимки накуп и разместване на техните позиции
  • форматиране на текст и вграждане на линкове, снимки и видео
  • мета данни - заглавие, описание, ключови думи
  • избор на администратори
  • архив н аданните
  • много други
За повече информация се свържете с нас на посочените телефони.

Уеб Дизайн и изработка на динамични интернет страници

Ако имате нужда от постоянна промяна на съдържанието в Интернет страницата Ви ще изготвим за Вас система за управление на съдържанието (CMS). Тази система ще бъде съобразена изцяло с Вашите уникални нужди и ще бъде лесна и удобна за работа без да се изискват познания в уеб дизайна или уеб програмирането. Подобни системи се използват в он-лайн магазини, он-лайн каталози сайтове за продажба на екскурзии, недвижими имоти, резервации на билети и други.

​Уеб Програмиране

Това включва онлайн базирани разработки на: HTML; CSS; JavaScript; Flash;PHP; Smarty; mySQL база данни и други. Ще създадем за Вас интернет приложения, които са съобразени с индивидуалните Ви нужди. Подобни проекти са: системи за издаване на фактури, системи за управление на гаражи и паркоместа, складове. система за създаване на анкети, платформа за електронни разплащания и онлайн залагания, програми за счетоводство и други.

Изработка на банери

Банерите Ви дават възможност да се рекламирате със статични или анимирани реклами, в които може да се разположи Вашето лого, рекламни послания и изображения. Банерите се разработват според последните тенденции в уеб дизайна и интернет маркетинга. Научете повече за банерите и за техните размери и цени в раздела за реклама с банери.