Цени

Цена за реклама в Google Ads - Search

В таблицата по-долу са описани различни възможности и цени за реклама в Google Ads с месечни бюджети, които са подходящи за всеки бизнес. Цената за мениджмънт се определя от размера на Вашия рекламен бюджет за Google. Google Ads ваучера се предоставя на нови клиенти, които отговарят на условията за употреба на рекламни ваучери и имат нов профил, който е на не повече от 14 дни. Ако е необходимо ще Ви съдействаме. За да научите всички подробности за този вид реклама вижте професионална реклама в Google Ads.

За повече информация се свържете с нас на 0878 878 986 или пишете тук.
 

цени за реклама в google ads
Всички цени в офертата за реклама в Google Ads са в български лева. Плащанията за рекламния бюджет се извършват директно от Вас. За повече информация вижте тук
 
Цена за SEO оптимизация
Ценообразуването при SEO зависи от Вашите бизнес цели и от обема работа по сайта Ви, избраните ключови думи и тяхното класиране на първа страница в Google. В таблицата по-долу e описанo примернo ценoобразуване за класиране в Google.bg. На практика заплащате само при класиране на първа страница от 10-та до 1-ва позиция. Крайната цел винаги е класиране в Топ 3.
cena za soe 2018
Всички цени  са в български лева. Импулс Медия издава фактури с ДДС.
За повече информация наберете 0878 878 986.


Важно!

Цената за класирането не включва разходите за корекции на кода и структурата на сайта Ви. Тази цена се договаря между Вас и разработчиците на Вашия сайт. 
Цена за онлайн Магазин 50-50
Вероятно вече сте изпробвали или поне сте чували за така наречените „безплатни платформи“ или "шаблони". Безспорно това са най-бюджетните решения и са отлични за експерименти при стартиране на онлайн бизнес, но до там…
Когато настъпи времето за професионална реклама в Google (Интернет), от която се очаква да реализира продажби с по-ниски разходи и по-голяма печалба шаблоните категорично са изместени от индивидуалните разработки по поръчка. Разбира се печалбата зависи от Вашите бизнес цели, ценовите Ви политики и от избраната стратегия за насърчаване на продажбите, а онлайн магазина е важна и неразделна част от тях. Освен магазин от нас ще получите и качетсвено бизнес консултиране в областта на онлайн търговията.
 
Ценa за изработка на уеб сайтове
Предлагаме на Вашето внимание стандартната ни ценова листа за уеб дизайн и израбтка на сайтове.
Ето няколко фирми, които ни избраха и станаха наши клиенти:
За повече информация вижте подробна Оферта за Изработка на уеб сайтове (PDF)
За да научите повече за нашите последни проекти вижте раздела Портфолио
Цена за изработка на онлайн магазин
Изработката на Вашия онлайн магазин зависи най-вече от това дали има нужда от специални „custom“ опции, които трябва да се изграждат от нула. Предлагаме Ви няколко стандартни варианта, които лесно могат да се модифицират за целите на Вашия бизнес.


Вижте подробна Оферта за изработка на онлайн магазин (PDF)

или Тествайте Демо Магазина.