Реклама в Google Ads

Цени за реклама в Google Ads

В таблицата по-долу са описани стандартни цени на пакети за реклама в Google Ads, за период от един месец. За повече информация, относно кампаниите и бюджетите вижте материалите след таблицата или вижте актуалната ни промоция.

Google Ads ваучер в размер на 90 лв се предоставя единствено на нови клиенти, които отговарят на всички условия за употреба на рекламни ваучери. Google Ads ваучери се предоставят единствено на клиенти с нов GoogleAds профил, който е на по-малко от 14 дни - ако е необходимо ще създадем нов профил вместо Вас. Всички плащания към Google ще са видими в новия Ви Ads профил. Осигуряваме Ви пълен достъп за да можете лесно да следите за резултатите от нашата работа. Имайте предвид, че Google е юридическо лице извън България и преди да уреждате плащания с компанията е добре да се консултирате с юрист или счетоводител.
 

google ads цена

Важно!

Според актуални данни на Google средното време от информирането до вземането на решение за покупка трае около 3 седмици т.е. посетителите рядко правят импулсивни покупки и преди да направят заявка се връщат на сайта Ви няколко пъти. За да е максимално ефективна вашата рекламата Гугъл (Google) препоръчваме продължителността на кампанията Ви да е минимум 3 месеца. Разбира се тези данни са обобщени и за всеки отделен бранш времето за заявка варира от една минута до осем седмици.
За повече информация вижте всички Цени за Google Ads