Статии

Тук ще откриете полезни материали и статии за онлайн бизнес, управление на проекти, класически и нови маркетингови стратегии, стратегии за насърчаване на продажбите, онлайн медии, медия планиране, интернет реклама, възвращаемост на инвестициите, Google Ads, SEO и много други.
 
Приятно четене! Моля не забравяйте да споделяте статиите.
22.09.2018 г.
Практическо обучение, на което можете да зададете въпрос и да получите отговор, както от преподавателя, така и от практическите задачи.
повече»
28.12.2017 г.
Всички новости около регистрацията по ЗДДС ще бъдат обявени в официалната ни страница и в социалните мрежи. Клиентите на Импусл Медиа ще получат имейл с детайлна информация. 
Използвам случая да благодаря на всички замесени и на тези, които ни подкрепят непрестанно и безрезервно още от първия ден.
повече»
25.04.2017 г.
Вероятно разглеждате данните в Analytics и се питате, "как да изключа посещенията от моя компютър"? Е, няма проблем, след прочита на тази статия, самостоятелно ще филтрирате трафик в Analytics и ще получавате точните данни.
повече»
19.01.2017 г.
​Google Analytics е безценно оръжие в богатия арсенал на дигиталния маркетинг.  След като сме изпълнили първите стъпки е важно да направим няколко допълнителни настройки, които ще направят отчетите ни още по-подробни.
повече»
17.01.2017 г.
Google Analytics остава все така пренебрегван от собствениците на сайтове. Това е недвусмислен сигнал, че въпросните хора не са достатъчно информирани за ползите от него.
повече»
16.01.2017 г.
"Квадратните и правоъгълните банери са по-ефективни.“ Заради подобни общоизвестни твърдения останалите размери са подценявани и често пренебрегвани. 
повече»
16.06.2016 г.
Продаваме онлайн магазин за детски стоки за 50 лева. Магазинът генерира около 50лв печалба на месец без никаква реклама. Главната причина да обявим магазина за продан е липсата на стабилен партньор, който да се грижи за него. 
повече»
03.04.2016 г.
Едно от най-досадните неща е да разглеждаш сайт за настолен PC със смартфон - превръща се от изпитание за търпението в чист мазохизъм. Ето как да се справим с един дребен, но важен проблем.
повече»
28.01.2016 г.
Освен определения и теоретични модели в ръководството са събрани статистически данни, мнения и съвети от няколко различни специалисти в страната. Това прави ръководството удобно и полезно, както за студенти, така и за маркетинг специалисти, предприемачи, мениджъри и служители в различни организации.
повече»
27.01.2016 г.
На практика при стартирането на чисто нов бизнес/продукт/марка абсолютно никой не знае за неговото съществуване. „Незнанието“ е първият етап от процеса на насърчаване на продажби.
повече»