Български English
Направи запитване Обади се сега

Клиенти

Старт Гейт

Старт Гейт 2014г.
Старт Гейт 2014г.

Казвам се Здравка Даргова и съм управител на езиков център Стартгейт.
Стартирахме преди 3 години, като лично Христо Митков и партньорите му се ангажираха с проекта да направят уебсайт за центъра ми www.nemskizavseki.com и което е по-важно – с популяризиране на дейността в интернет пространството.
Да, в началото бе наистина трудно, резултатите идваха бавно, но с постоянство и професионалната подкрепа на екипа на Импулс Медия към настоящия момент мога да се похваля с изумителни резултати.
Особено важно качество за мен е лоялността и личната ангажираност към всеки клиент. Това получих и от тях. Информацията, свързана с дейността на езиковия център, е много динамична, променя се всеки месец. Имам постоянна връзка със сътрудниците на Импулс Медия, които във всеки момент анализират резултатите и изготвят стратегии за тяхното подобряване, така че да сме винаги актуални.
 
За Вашия успех горещо препоръчвам екипа от професионалисти  на Импулс Медия.
 

Здравка Даргова
Управител
Стартгейт ЕООД
София, 2014г. 

Старт Гейт 2012г.

Във връзка с изработването на уебсайт за новостартиращата ми фирма Стартгейт като немски езиков център се обърнах към екипа на Импулс Медия, който подходи с изключително висок професионализъм и коректност. Освен това Импулс Медия се ангажира и с рекламата на уебсайта на фирмата в Google, което за много кратко време доведе до много добри резултати.

По време на съвместната ни работа, която продължава и към момента, екипът на Импулс Медия бе на непрекъснато разположение за всякакви въпроси, като в допълнение предлага подкрепа и възможно най-добрите решения за съответния казус на клиента. С настоящата препоръка бих искала да изкажа огромната си благодарност на целия екип на Импулс Медия, който направи така, че идеите ми да бъдат реализирани успешно.
Целият екип се отличава с изключителен професионализъм, надеждност и стремеж за постигане на най-доброто.
 
Здравка Даргова
Управител
Стартгейт ЕООД
София, 2012г. 

 
Препоръка от Старт Гейт 77.47 KB (pdf) Свали