Български English
Направи запитване Обади се сега

SEO

Професионалната SEO (оптимизация) Ви гарантира лидерство в бранша и добра интернет репутация. С SEO ще бъдете първи при търсене на най-популярните за Вашата дейност ключови думи.
 
seo цена
За повече информация наберете 0878 878 986.

SEO (Search Engine Optimization)

Оптимизацията e повече от задължителна при стартирането на нови сайтове или налагане нa лидерство във Вашия бранш. Преди да се заемем с оптимизацията на Вашата страница е добре да сте наясно с няколко важни въпроса.

 

Какво е Вътрешната (On Page) оптимизация?

Тя се прави еднократно и тя засяга съдържанието и структурата на сайта – заглавие и описание на всяка отделна страница, съдържателни текстове (300-500 думи) с наситеност на определени думи, настройки на статус бар, валидация на кода, сайт мап (sitemap), robots, бутони за споделяне в социлани мрежи, инсталиране на скриптове за събиране на статистика и много други. Промените в кода на сайта се извършват от разработчика на сайта и цената за тях се договаря с него. Ние имаме грижата да изготвим подробен SEO Одит и да изготвим предписание със задачи за изпъпнение. След коректното изпълнение на предписанието се заемаме с мета описанията и съдържанието на сайта.

 

Какво е Външната (Off Page) оптимизация?

Off Page SEO засяга всички дейности извън сайта - публикуване и споделяне. Външната оптимизация изисква задълбочено проучване и планиране - създава се съдържание и мрежа от линкове (link building). Качественото SEO изисква търпение и постоянство - резултатите идват между един и осем месеца.
 

Колко струва SEO? Цена за класиране или цена за трафик?

Ценообразуването в SEO зависи от целите, избраните ключови думи и обема работа за тяхното класиране. Разходите по вътрешната (On-page) оптимизация се заплащат допълнително към разработчиците на сайта Ви.
 
Ако желаете да научите повече за ценообразуването се свържете с нас.