Български English
Запитване за оферта

Промоция

Google Ads Промоция

Промоцията за реклама в Google Ads е валидна от 1 до 30 ноември, 2020 г и е насочена единствено към нови клиенти. Ако търсите изгодна възможност за професионална реклама в Google Ads, то „Плати 2 – Вземи 3“ е Вашият пакет. Това е промоционален пакет, който включва създаване на рекламна кампания в Google Ads - Search Network (търсачка) и професионален мениджмънт от сертифициран Google Partner с над 10 г опит. При съвместната ни работа ще имате възможност да сравните разликите в качеството на обслужване и ефективността на кампаниите без дългосрочен договор.


За Вас се създава нов профил в Google Ads и се настройват нови рекламни кампании. По-долу можете да видите цена и какво включва промоцията. Ако желаете да се възползвате от нашите професионални услуги наберете 0878878986 или попълнете форма за запитване.

За подробна информация относно рекламирането в Google вижте подробната страница за професионална реклама в Google Ads 

Каква е цената за реклама в Google Ads „Плати 2 – Вземи 3“?

При заплащане на първите два месеца, получавате общо три месеца мениджмънт. Цените за мениджмънт се определят от Вашия предварително определен рекламен бюджет за Google. Плащането към Google се осъществява директно от Вас. За повече информация относно плащанията към Google вижте "Как се плаща на Google?"
 
google ads промоция
*Посочените цени са за кампании на български език.
 
 
Пример за бюджет и такса: Ако сте предвидили бюджет за реклама в Google в размер на 500лв/месец такса "мениджмънт" за първите два месеца ще бъде общо 408лв с ДДС. През третия месец нямате такса "мениджмънт" и заплащате единствено за рекламен бюджет (500лв).  
За среща или консултация се обадете на 0878 878 986.
Общи условия на промоцията 324.5 KB (pdf) Свали

Какво включва промоцията „Плати 2 – Вземи 3“?

  • Прочуване и анализ - ключови думи, средно месечно търсене, данни от стар Google Ads профил, анализ на целеви страници във Вашия сайт
  • Създаване - професионално изготвен Google Ads профил с връзки към други продукти на Google и настройки на рекламна кампания в Google Ads Search.
  • Допълнителни настройки - бюджет, структура, език, географски район, график, наддаване, групиране на думи и др.
  • Мониторинг - мониторинг и анализ на получените резултати
  • Професионален мениджмънт от експерт с над 10 г. опит - ефективни настройки, които подобряват средните позиции на рекламите, дела на показване (search impr. share), честотата на кликване (CTR), процента на реализаициите (Conversion Rate), качествения рейтинг (QS) в Google Ads и още много.
Освен това получавате:
  • Възможност да се убедите във високо качество на нашите услуги без да сключвате дългосрочен договор
  • Настройки на Google Analytics 
  • Постоянна връзка с Google Partner