Портфолио

Импулс Медиа Ви предлага уникални решения, като се съобразява с индивидуалните Ви желания, нужди и възможности. Всеки един проект е съобразен, както с последните нововъведения в интернет рекламата и уеб дизайна, така и с уникалните черти на Вашия бизнес. По-долу можете да видите последните ни проекти. Това са уеб сайтове на малки, средни и големи фирми, организации и отделни хора, които търгуват онлайн или предоставят информация за своята дейност. 
За да научите повече за ценообразуването и процеса при изработка на уеб сайтове вижте Изработка на уеб сайтове.
За всяка друга информация наберете 0878 878 986

Описание:Специализиран онлайн магазин за архитекти и студенти по архитектура и геодезия.  Книжарницата увеличи оборота, след като започна да изпълнява поръчки за цялата страна.
 

Клиент:Артех Лайн - Artechline

Услуги:Създаване на цялостна концепция за уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, код за публична и административна част, потребителски профил, потребителска кошница, база данни, система за управление на съдържанието (CMS), инсталиране на скриптове за статистика, SEO on page, реклама в Google Adwords.

Използвани технологии:PHP; mySQL база данни; JavaScript; Flash

Описание:Специализиран каталог на международен производител и дистрибутор на промишлени елементи и части за производствени линии и промишлено оборудване. 
 

Клиент:Александрис Инжрнеринг – Alexandris Engineering

Услуги:Уеб дизайн на начална и вътрешни страници, дублиране на сайта на допълнителни езици, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика,

Използвани технологии:Статичен HTML сайт; CSS; JavaScript;

Описание:Компания за пропърти мениджмънт на Комплекс Цариградски - СБП
 

Клиент:София Билдинг Пропърти – Sofia Building Property

Услуги:Създаване на уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, SEO onpage, инсталиране на динамичен модул за снимки, контрол панел за управление на динамичния модул, фирмен форум, инсталиране на скриптове за статистика, подбор на снимки, координиране на работата по създаване на текстове, дублиране на сайта на втори език.

Използвани технологии:PHP;mySQL; HTML; CSS

Описание:Адвокатска кантора за гражданско, търговско, финансово, банково и европейско право. 
 

Клиент:Адвокатско съдружие M&S - M&S Associates

Услуги:Създаване на уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, SEO onpage, инсталиране на динамичен модул за новини, контрол панел за управление на динамичния модул, инсталиране на скриптове за статистика, подбор на снимки, координиране на работата по създаване на текстове, дублиране на сайта на втори език.

Използвани технологии:PHP, MySQL база данни, Java Script, Flash

Описание:Специализиран АГ кабинет с 4D ехограф 
 

Клиент:Д-р Иван Славчев

Услуги:Създаване на уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, изработка на лого, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, заснемане на оборудване и кабинет, подбор и обработка на професионални снимки, консултиране при създаването на текст за сайта, закупуване на хостинг и домейн, реклама в Google Adwords

Използвани технологии:HTML, CSS, Java Script, Flash, Photoshop

Описание:Специализиран каталог за поръчкови изделия от ковано желязо. 
 

Клиент:Васил Йосифов - Маестро

Услуги:Пълен редизайн - създаване на уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, дублиране на сайта за допълнителен език, добавяне на допълнителни раздели и снимки, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, реклама в Google Adwords

Използвани технологии:HTML сайт; CSS; JavaScript;

КоректНетМедия

Описание:Тясно специализирана компания за интернет реклама - плати при клик (PPC) 
 

Клиент:Корект Нет Медия

Услуги:Създаване на уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, подбор на снимки, закупуване на хостинг и домейн, реклама в Google Adwords

Използвани технологии:Статичен HTML сайт; CSS; JavaScript; Flash

Клиент:Медстом Естетик – Medstom Aesthetic

Услуги:Създаване на цялостна концепция за уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, код за публична и административна част, база данни, система за управление на съдържанието (CMS), SEO on page.

Използвани технологии:PHP;mySQL; HTML; CSS

​Уестърн мобайл

Описание:Онлайн магазин за GSM части и аксесоари 
 

Клиент:Уестърн Мобайл – Western Mobile

Услуги:Създаване на няколко концепции за уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, код за публична и административна част, потребителски профил, потребителска кошница, база данни, система за управление на съдържанието (CMS), дублиране на сайта на допълнителен език, инсталиране на скриптове за статистика, SEO on page.

Използвани технологии:PHP;mySQL; HTML; CSS

Комролд ООД

Описание:Фирмен уеб сайт на фирма доставчик на резервни части и оборудване за пътностроителни машини, кранове, минно оборудване и други. 
 

Клиент:Комролд ООД – Comrold

Услуги:Създаване на цялостна концепция за уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, код за публична и административна част, база данни, система за управление на съдържанието (CMS), SEO on page.

Използвани технологии:PHP; mySQL база данни; JavaScript

Мегалес
Мегалес

Описание:Каталог за интериорни варти - производител на интериорни врати, доставка и монтаж
 

Клиент:Мегалес-Megales

Услуги:Създаване и разработка на уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, заснемане на продукти, подбор и обработка на професионални снимки, консултиране при създаването на текст за сайта. Дизайн, създаване и въвеждане на текст, предпечат и печат на луксозна брошура.

Използвани технологии:Статичен HTML сайт; CSS; JavaScript

​Фондация Джон Атанасов
​Фондация Джон Атанасов

Описание:Уеб сайт на Фондация Джон Атанасов 
 

Клиент:Фондация Джон Атанасов

Услуги:Уеб дизайн и разработка на начална и вътрешни страници, код, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, подбор и обработка на професионални снимки, дублиране на сайта за допълнителен език.

Използвани технологии:Статичен HTML сайт; CSS; JavaScript

​Ресторант Токороро
​Ресторант Токороро

Описание:Интернет страница на ресторант Токороро. Главната страница е разделена на две части - ресторанр и детски кът. 
 

Клиент:Н. Шишманов - Ресторант Токороро

Услуги:Уеб дизайн и разработка на начална и вътрешни страници, код, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, професионално заснемане на заведението, обработка на изображения, създаване и въвеждане на текст.

Използвани технологии:HTML, MySQL база данни CSS, PHP