Български English
Направи запитване Обади се сега

Клиенти

Орешак

Орешак

Ние в Онбоксмедиа ЕООД управялвахме сами платената си реклама в мрежата на Гугъл в продължение на 8 години, но решихме, че сме стигнали лимита си от знания и за това се обърнахме към Импулс Медия ЕООД. С управителя на фирмата - Христо се познаваме от февруари 2017, а реално започнахме работа през април 2017.

Имахме ясно поставена цел - да надскочим нивото си /посешения, реализация, обхват на аудиторията/ в момента, без това да ни струва двойно повече. Любопитна подробност беше, че в личен план Христо беше фен на нашите продукти без да знае, че ги управлява Онбоксмедия ЕООД.

Екипът на Импулс Медия ЕООД подходи професионално, анализира предишната ни работа и в рамките на 2 месеца настроиха кампанията да бъде оптимална за нас. Комуникацията между нас течеше гладко и наложи само една физическа среща. В резултат на работата ни вече 6 месеца имаме ръст на посещенията с около 5% на месец, а бюджетът ни се е увеличил само с 20%.

Всичко това ми дава основание да препоръчам Импулс Медия ЕООД на всеки предприемач, който знае какво иска да постигне в областта на дигиталната реклама и търси професиоанлисти, които да я създадат и управялват. Вярвам, че за всеки това ще бъде ползотворно сътрудничество дълги години.

Георги Христов - Управител