Български English
Направи запитване Обади се сега

Обучения

Одит на сайт (3 часа)

Одит на сайт
Сигурни ли сте, че вашият сайт е готов за реклама? Преди да говорим за реклама и за рекламни бюджети е важно да изясним ключовата роля на вашия уебсайт. Ако целта на всяка реклама е да привлече вниманието на вашите идеални клиенти, то сайтът е мястото, където се случва сделката. Сделката не се осъществява от рекламното каре, а от вашия сайт. Няма смисъл да харчите за реклама на сайт, който не е ориентиран към нуждите на вашия потенциален клиент и не може да “затваря сделки”. Парите за реклама ще носят печалба единствено ако вашия сайт:
 • Ясно показва вашите конкурентни предимства
 • Осигурява допълнителни ползи на вашите клиенти
 • Изгражда и затвърждава доверие 
 • Лесно и удобно да генерира продажби
Казвам се Христо Митков и се занимавам с продажби и реклама от 2005г. От 2013г съм сертифициран Google Partner с над 500 успешни кампании в Google Ads. През изминалите години заедно с моя екип развихме различни учебни програми за организации като: SoftUni, International Business School, Web Seminari и Human Consulting. Помогнахме на повече от 2200 души да се развият в дигиталната реклама.
Обучението, което ви предлагаме е индивидуално и се провежда във формат "един на един". Първо се запознаваме с вашия бизнес модел и вашия опит. След това започваме работа по изготвянето на одита.

Запазете дата на 0878878986 или попълнете форма.

Каква е програмата и какво получавате?
Програмата на "Одит на уебсайт" е съобразена с водещите практики в дигиталната реклама и онлайн продажбите. Продължителността на обучението е 3 астрономически часа. Програмата не е статична и винаги се адаптира според индивидуалните ви нужди, вашите цели и предишния ви опит. Тя е приложима, както за напълно начинаещи, така и за специалисти с опит.
След като се запознаем с вашите цели заедно правим одит и изготвяме списък със задачи за постигане на по-високи резултати. В процеса ще споделим с вас водещи практики за увеличаване на доверието и подобряване на продажбите. След като преминете обучението ще можете самостоятелно:
 • Да анализирате бизнес целите и тяхната връзка със сайта (KPI)
 • Да анализирате скоростта на зареждане на вашия уебсайт
 • Да анализирате навигацията на сайта
 • Да анализирате ползваемостта на сайта
 • Да анализирате съдържанието
 • Да анализирате допълнителните функции
 • Да изготвяте списък с препоръки и задачи за подобряване на резултатите
 
Каква е цената за "Одит на уебсайт"?
Обучението "Одит на уебсайт" е индивидуално и се провежда във формат "един на един". Продължителността е 3 астрономически часа и цената е 360лв с ддс.

Запазете дата на 0878878986 или попълнете форма.
 
За кого е подходящо обучението "Одит на уебсайт"?
Обучението е подходящо за тези от вас, които желаят да използват максимума от своя уебсайт като намалят риска от безмислено “горене” на пари за реклама. Абсолютно всеки един от нашите клиентите преминава през "Одит на уебсайт" преди да се планира каквато и да е било реклама.
 
Кой провежда обученията?
Индивидуалните обучения се провеждат от Христо Митков - сертифициран Google Partner с над 10 години опит. Христо е помогнал на над 2200 души да са по-добри в дигиталната реклама. Той ще отговори на всичките ви въпроси и ще ви помогне да се справите с всички предизвикателства на рекламата в интернет.
 
 Кои фирми се довериха на нашия опит?

Общи условия при обученията
 • Записването става на телефон 0878878986 или след попълневане на форма.
 • Обученията се заплащат по банков път. След получаване на паричен превод Импулс Медиа ЕООД издава фактура с ДДС.
 • Декларация за поверителност
 
Къде се провеждат индивидуалните обучения?
Индивидуалните обучения се провеждат онлайн или в офиса на Импулс Медия на адрес: гр. София, ул. Г. Вашингтон 13, ет. 3. (на ъгъла с ул. Пиротска). При необходимост се провежда вътрешнофирмено обучение в офис на клиента.

Не пропускайте още по темите: