Български English
Направи запитване Обади се сега

Клиенти

КоКос България

КоКос България
Познавам Христо Митков от преди да започна работа с него и неговата агенция „ИМПУЛС МЕДИЯ“ ЕООД. В работата си винаги съм търсела за партньори хора с които лесно се комуникира, за да съм сигурна, че нещата ще вървят сравнително гладко дори и в трудни моменти. Личните ми впечатления от Христо преди да започна работата си с него е именно за много позитивно настроен човек, с който лесно се намира общ език на много теми. Ето защо, когато стартирахме проекта си, се обърнах именно към него за изработването на сайта ни, както и на цялостната визия на нашия бранд. Още от първите минути, в които говорихме вече професионално за това с какво неговата агенция може да ни е полезна, аз бях съвсем наясно, че това е НАШИЯТ човек, който ще приеме присърце всичките ни проблеми и изисквания, ще ни даде идеи и напътствия, ще ни консултира достатъчно адекватно, за да развиваме нашия бизнес в правилната посока.  След този първи разговор бях толкова запленена от професионализма и способността на Христо да обяснява и най-сложните неща на възможно най-разбираем език, че не си направих труда да търся други оферти дори само за сравнение.
 
Вече повече от година и половина работим съвместно с ИМПУЛС МЕДИЯ и за това време не е имало дори и един момент, в който да съм се съмнявала, че сме взели най-правилното решение. За това време изминахме дълъг път, през който ИМПУЛС МЕДИЯ беше наш неизменен партньор в цялостното изграждане и популяризиране на нашия бранд. На тях възложихме визията и изработването на нашия сайт – онлайн магазин и блог, а в момента разчитаме на тях за поддръжката му и за популяризирането на бранда ни в интернет пространството чрез Adwords реклама, дизайн, предпечат и печат на различни печатни рекламни материали като брошури, флаери, визитни картички. Всеки път възложената работа е извършвана качествено, професионално и в срок, а възможността да работиш с една агенция за всички тези неща е несравнимо удобство. Така си спестяваме много време и средства, а и дизайнът на всичките ни рекламни материали, онлайн и печатни, следва една насока. А комуникацията с Христо продължава да е също толкова лесна и приятна, както в началото, което допринася значително към цялостното добро впечатление от „ИМПУЛС МЕДИЯ“.
 
Дали бих препоръчала „ИМПУЛС МЕДИЯ“? Да, със сигурност, с две ръце, особено на стартиращи инициативи, които за първи път се сблъскват с джунглата на интернет рекламата изграждането на имидж в Интернет. Съмнявам се да намерите по-добър партньор, който успешно да ви преведе по пътя през тази джунгла.
 
За мен е истинско удоволствие да имам възможността да работя с Христо Митков и ИМПУЛС МЕДИЯ и се надявам да имаме още много поводи за съвместни реализации.
 
Силвия Милева,
Съ-основател на КоКос България ООД
София, Август 2017