Клиенти

В Импулс Медиа успехът се измерва със създаването и поддържането на добри и дълготрайни партньорства, както с клиенти, така и с коректни колеги от бранша. Много добре знаем, че най-добрата реклама е директната препоръка "от уста на уста". Сърдечно благодарим на всички фирми и отделни лица, които ни избраха, убедиха се лично в качеството на нашата работа и до днес не спират да ни препоръчват.
препоръки интернет реклама
За да видите последните ни уеб проекти вижте  Нашето Портфолио
 
Маус Тойс
Маус Тойс
Вече близо 2 години Маустойс ООД възлага различни проекти на Христо Митков, в качеството
му на управител на фирма "Импулс Медия" ЕООД и екипът ни е изключително доволен от резултатите, които постигаме заедно!
Рекламните кампании и всички задачи възложени от нас се изпълняват коректно и бързо и водят до положителни резултати и увеличени продажби. Препоръчваме "Импулс Медия" ЕООД, за всички които се стремят към постигане на трайни резултати и бъдещо развитие.
Благодарим на Христо Митков за коректното отношение, усърдността и ползите, които ни донесе съвместната ни работа!

Веселин Найденов - Управител
Орешак
Орешак
Ние в Онбоксмедиа ЕООД управялвахме сами платената си реклама в мрежата на Гугъл в продължение на 8 години, но решихме, че сме стигнали лимита си от знания и за това се обърнахме към Импулс Медия ЕООД. С управителя на фирмата - Христо се познаваме от февруари 2017, а реално започнахме работа през април 2017.

Имахме ясно поставена цел - да надскочим нивото си /посешения, реализация, обхват на аудиторията/ в момента, без това да ни струва двойно повече. Любопитна подробност беше, че в личен план Христо беше фен на нашите продукти без да знае, че ги управлява Онбоксмедия ЕООД.

Екипът на Импулс Медия ЕООД подходи професионално, анализира предишната ни работа и в рамките на 2 месеца настроиха кампанията да бъде оптимална за нас. Комуникацията между нас течеше гладко и наложи само една физическа среща. В резултат на работата ни вече 6 месеца имаме ръст на посещенията с около 5% на месец, а бюджетът ни се е увеличил само с 20%.

Всичко това ми дава основание да препоръчам Импулс Медия ЕООД на всеки предприемач, който знае какво иска да постигне в областта на дигиталната реклама и търси професиоанлисти, които да я създадат и управялват. Вярвам, че за всеки това ще бъде ползотворно сътрудничество дълги години.

Георги Христов - Управител

15.09.2017
КоКос България
КоКос България
Познавам Христо Митков от преди да започна работа с него и неговата агенция „ИМПУЛС МЕДИЯ“ ЕООД. В работата си винаги съм търсела за партньори хора с които лесно се комуникира, за да съм сигурна, че нещата ще вървят сравнително гладко дори и в трудни моменти. Личните ми впечатления от Христо преди да започна работата си с него е именно за много позитивно настроен човек, с който лесно се намира общ език на много теми. Ето защо, когато стартирахме проекта си, се обърнах именно към него за изработването на сайта ни, както и на цялостната визия на нашия бранд. Още от първите минути, в които говорихме вече професионално за това с какво неговата агенция може да ни е полезна, аз бях съвсем наясно, че това е НАШИЯТ човек, който ще приеме присърце всичките ни проблеми и изисквания, ще ни даде идеи и напътствия, ще ни консултира достатъчно адекватно, за да развиваме нашия бизнес в правилната посока.  След този първи разговор бях толкова запленена от професионализма и способността на Христо да обяснява и най-сложните неща на възможно най-разбираем език, че не си направих труда да търся други оферти дори само за сравнение.
 
Вече повече от година и половина работим съвместно с ИМПУЛС МЕДИЯ и за това време не е имало дори и един момент, в който да съм се съмнявала, че сме взели най-правилното решение. За това време изминахме дълъг път, през който ИМПУЛС МЕДИЯ беше наш неизменен партньор в цялостното изграждане и популяризиране на нашия бранд. На тях възложихме визията и изработването на нашия сайт – онлайн магазин и блог, а в момента разчитаме на тях за поддръжката му и за популяризирането на бранда ни в интернет пространството чрез Adwords реклама, дизайн, предпечат и печат на различни печатни рекламни материали като брошури, флаери, визитни картички. Всеки път възложената работа е извършвана качествено, професионално и в срок, а възможността да работиш с една агенция за всички тези неща е несравнимо удобство. Така си спестяваме много време и средства, а и дизайнът на всичките ни рекламни материали, онлайн и печатни, следва една насока. А комуникацията с Христо продължава да е също толкова лесна и приятна, както в началото, което допринася значително към цялостното добро впечатление от „ИМПУЛС МЕДИЯ“.
 
Дали бих препоръчала „ИМПУЛС МЕДИЯ“? Да, със сигурност, с две ръце, особено на стартиращи инициативи, които за първи път се сблъскват с джунглата на интернет рекламата изграждането на имидж в Интернет. Съмнявам се да намерите по-добър партньор, който успешно да ви преведе по пътя през тази джунгла.
 
За мен е истинско удоволствие да имам възможността да работя с Христо Митков и ИМПУЛС МЕДИЯ и се надявам да имаме още много поводи за съвместни реализации.
 
Силвия Милева,
Съ-основател на КоКос България ООД
София, Август 2017
Вижън Т ЕООД
Вижън Т ЕООД
Вижън Т ЕООД ползва услугите на Импулс Медиа ЕООД от декември 2016 г. В началото стартирахме с реклама в AdWords. След няколко месеца възложихме разработване на нова версия на фирмения ни уебсайт.

Импулс Медиа подходиха към двата проекта професионално и с внимание към детайла. В процеса на работа даваха полезни препоръки за рекламните кампнии и структурата на новия сайт. Проявяваха кооперативност при обсъждането на всички въпроси по проектите.

Бих желал да препоръчам Импулс Медиа ЕООД като професионално подготвен, надежден и отговорен партньор в сферата на Adwords рекламата и разработването на уебсайтове.


Виктор Врански - Управител

София
02.08.2017г
Вижън Т Препоръка 2 Mb (jpg) Свали
MIPA България
MIPA България
Фирма „Хромолайн ООД“  възложи на агенция „Импулс Медия“ изработка на специализиран интернет магазин за търговия с богатата продуктова гама на MIPA AG. Освен, че ни предложиха отлични цени получихме и компетентно мнение по всички въпроси свързани с процеса на изработката и съдържанието на магазина.

Смятаме, че всеки бизнес има нужда от точните специалисти на точната цена и по тази причина препоръчваме „Импулс Медия“.  
Препоръка от MIPA Bulgaria 207 Kb (pdf) Свали
Старт Гейт 2014 г.
Казвам се Здравка Даргова и съм управител на езиков център Стартгейт.
Стартирахме преди 3 години, като лично Христо Митков и партньорите му се ангажираха с проекта да направят уебсайт за центъра ми www.nemskizavseki.com и което е по-важно – с популяризиране на дейността в интернет пространството.
Да, в началото бе наистина трудно, резултатите идваха бавно, но с постоянство и професионалната подкрепа на екипа на Импулс Медия към настоящия момент мога да се похваля с изумителни резултати.
Особено важно качество за мен е лоялността и личната ангажираност към всеки клиент. Това получих и от тях. Информацията, свързана с дейността на езиковия център, е много динамична, променя се всеки месец. Имам постоянна връзка със сътрудниците на Импулс Медия, които във всеки момент анализират резултатите и изготвят стратегии за тяхното подобряване, така че да сме винаги актуални.
 
За Вашия успех горещо препоръчвам екипа от професионалисти  на Импулс Медия.
 

Здравка Даргова
Управител
Стартгейт ЕООД
София, 2014г. 
Прагматика ООД

Фирма „Прагматика ООД“ издава настоящата препоръка на рекламна агенция „Импулс Медия ЕООД“ в качеството си на фирма-възложител за разработка на уеб-базирана платформа за провеждане на маркетингови изследвания „My Optis“.

Бихме желали да споделим отличните си впечатления от съвместната ни работа с Христо Митков и неговия екип за уеб дизайн и уеб програмиране. Екипът на Импулс Медия успя да отговори отлично на всичките ни изисквания за визия и функционалност на „My Optis”.  Освен това получихме няколко отлични предложения за подобрение на структурата и управлението на цялата платформа.

Нашите лични впечатления са, че Импулс Медия е фирма, на която може да разчита във всяко едно отношение и спокойно могат да се възлагат различни по сложност уеб проекти. Работата ни с Импулс Медия може да се обобщи с няколко думи: отговорност, професионализъм, коректност и точност. 
 
Диньо Маджаров - Управител
„Прагматика ООД“
Препоръка от Прагматика ООД 30 Kb (pdf) Свали
Център за ортопедия и травматология - Др. Кинов

За мен бе огромно удоволствие да се запозная и работя с Христо Митков, Импулс Медия.
Запозна ни случайно негов колега от рекламния бизнес и маркетинга. Но още на момента разбрах, че имам удоволствието да се срещна със страхотен професионалист и човек. Това първо впечатление се потвърди многократно в по-нанатъшната ни ползотворна работа. Там той показа дълбоко разбиране на същината на интернет рекламата и уеб дизайна. Но по важното бяха отличните взаимоотношения и доверие, които изградихме на базата на точност и коректонст в работата, етичност и дисциплина.

Тази случайна среща се оказа изключително важна за дейността ни и популяризирането на нашата работа, свързана с лечението на ортопедични болни. Приносът на Г-н Митков за предоставяне на по-добри грижи за множеството болни хора в нашата страна се оказа неимоверно голям.
 
За мен е удоволствие да работя с г-н Митков и Импулс Медия и планирам продължаване на съвместното сътрудничество и реализация на наши бъдещи проекти.

Доц. Пламен Кинов,
Началник Клиника по ортопедия и травматология,
УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ"
Гражданска инициатива за свободни и демократични избори

Сдружение "Гражданска инициатива за свободни и демократични избори" - ГИСДИ възложи на "Импулс Медия" изготвянето на интерактивна уеб страница за отразяване на медийната си политика и връзка със своите 5 900 регистрирани в ЦИК наблюдатели на предсрочните парламентарни избори май 2013.

Бихме желали да изтъкнем тук високото си удовлетворение, както и това на наши сътрудници в страната и страни от Централна Европа, Канада и САЩ за високия професионализъм и оперативно технически умения на екипа на "Импулс Медия" ЕООД. Страницата ни се радва не само на радушен прием, модерен графичен дизайн, но и действа като надеждно средство за обратна връзка с българското гражданство от всички слоеве на обществото.

Особено бихме желали да подчертаем редакторските, наред с технико инженерни умения и компетентности на тима на "Импулс Медия" с които бе истинско удоволствие да работим.
Горещо препоръчваме и на други потенциални клиенти да се възползват от техните компетенции, предоставени с маркетингов усет, дискретност по опазване на информацията, респ. иновационни решения. "Импулс Медия" предостави желания от нас промоционно комуникационен продукт за изключително кратки срокове и на достъпна цена. Желаем успех на  екипа на фирмата, с когото запазваме трайни делови контакти в бъдещата си дейност по укрепване и развитие на българската демокрация и гражданското общество.

С колегиални поздрави
Таня Цанева -  гл. секретар
проф. д.с.н. Пламен К. Георгиев
говорител на ГИСДИ
Препоръка от ГИСДИ 154 Kb (pdf) Свали
КУУЛ СЪРВИСИЗ ЕООД
Фирма „Куул Сървисиз ЕООД“ издава настоящата препоръка на рекламна
агенция „Импулс Медия“ ЕООД, в качеството си фирма-възложител за
поддръжка на реклама в Google AdWords.

При съвместната ни работа екипът на Импулс Медия успя за кратък период
да оптимизира всички параметри на рекламата ни в Google Adwords без да
увеличаваме заложения месечен бюджет. В резултат на тяхната работа и
поддържането на добра обратна връзка се подобри цялостната ефективност на
кампанията ни и се увеличи броя на заявките от рекламирания уеб сайт
(http://www.cclean-bg.com).

Смятаме, че екипа на Импулс Медия е изграден от специалисти с богат
опит, които много добре разбират нашите нужди и знаят как да постигнат
желаните от нас цели
.
Нашите впечатления от професионалните и личните качества на екипа са
отлични и ги препоръчваме на всеки, които желае професионална реклама в
Интернет.
Гр. София
Управител: Петър Думанов
Дата: 17.07.2013
Ай Ем Джи ЕООД - Уестърн мобайл
С настоящата препоръка споделяме своята удовлетвореност и висока оценка за
работата и професионализма на Христо Митков управител на фирма”Импулс
медия”ЕООД относно изработката и общата визия на фирмената ни интернет страница .
”Импулс медия”ЕООД изградиха сайта, спазвайки всички срокове и изисквания
описани в договора. Проявените търпение и креативност допринесоха за съвременната
визия на нашият уеб сайт, неговата функцоналност и удобен интерфейс.Организираха
цялостната работа при събиране на материали за сайта и интернет магазина
включително и професионално фотографиране на всички продукти. Благодарение на
бързата обратна връзка всички възникнали въпроси и уточнения по дизайна намираха
мигновено и точно решение.

Продължаваме да разчитаме на тяхната техническа поддръжка за оптимизирането на
сайта.
Искрено препоръчваме”Импулс медия”ЕООД, като коректен партньор на който може
да разчитате за отлични уеб решения.
С пожелание за бъдещо и все така успешно сътрудничество.
Ева Кафеджиева, Ай Ем Джи ЕООД
Д-р Иван Славчев, специалист акушер- гинеколог
Казвам се Д-р Иван Славчев, специалист акушер- гинеколог. Наскоро открих луксозен гинекологичен
кабинет в Медицински център - Княжево. В началото имах слаба посещаемост поради липса на
реклама. Потърсих съдействие от Христо Митков. Той ми направи уеб сайт с инициали - ag4d.com.
Сайта е оформен изключително професионално.След поместването на сайта в Интернет се радвам
на добра посещаемост. Благодаря на Христо Митков за добре свършената работа.
М: 0898 822 464, 0893 523 693
 
Езиков Център Старт Гейт - 2012 г.

Във връзка с изработването на уебсайт за новостартиращата ми фирма Стартгейт като немски езиков център се обърнах към екипа на Импулс Медия, който подходи с изключително висок професионализъм и коректност. Освен това Импулс Медия се ангажира и с рекламата на уебсайта на фирмата в Google, което за много кратко време доведе до много добри резултати.

По време на съвместната ни работа, която продължава и към момента, екипът на Импулс Медия бе на непрекъснато разположение за всякакви въпроси, като в допълнение предлага подкрепа и възможно най-добрите решения за съответния казус на клиента. С настоящата препоръка бих искала да изкажа огромната си благодарност на целия екип на Импулс Медия, който направи така, че идеите ми да бъдат реализирани успешно.
Целият екип се отличава с изключителен професионализъм, надеждност и стремеж за постигане на най-доброто.
 
Здравка Даргова
Управител
Стартгейт ЕООД
София, 2012г. 
 
Препоръка от Старт Гейт 77 Kb (pdf) Свали
Уебрикс Студио ЕООД
Фирма Уебрикс Студио ЕООД издава настоящата препоръка на Христо Митков, в качеството
му на управител на фирма "Импулс Медия" ЕООД, като искаме да изкажем своите отлични
впечатления от съвместната ни работа.
Уебрикс Студио поддържа дългогодишни партньорски отношения с Христо Митков. Освен, че
ни възлага различни по сложност он-лайн проекти Христо създаде и няколко успешни
стратегически парньорства за нашата компания.
Христо има отлични организационни умения, поддържа ефективна комуникация, креативен
е, осигурява удобни и изгодни условия за всички страни и се грижи, както за
висококачественото обслужване на клиента, така и за по-лесната работа на разработчиците.
В личен план Христо е честен, коректен и отговорен.
Благодарим на Христо за отличната съвместна работа и му пожелаваме успехи в
професионалното му развитие.
гр. Пловдив Управител:
16.12.2011г Юлиян Муравеев
Адвъртайз БГ ЕООД
Христо Митков работи в Адвъртайз БГ ЕООД в отдел продажби от 2008 година. Там той се
занимаваше с популяризиране на услугите и продуктите на фирмата. Също така се
грижеше за постоянната комуникация с клиенти на фирмата. Христо според мен е доказан
специалист в продажбите с богат опит в различни сфери. Той постигаше отлични
резултати в продажбите както и като намери някои ключови клиенти за нашата фирма.
Освен в продажбите, Христо често предлагаше иновативни решения за това как да
оптимизираме процесите във фирмата. Това е един маркетинг специалист с нюх за бизнес,
нещо което малко хора в България притежават, той бе неразделна част от нашия екип и
за това не бих се поколебал да го препоръчам.
За връзка:
Александър Георгиев
Управител Адвъртайз БГ ЕООД
0878 878 801
alexanderg@ad-vertise.co.uk
07.03.2010г
​Корект Нет Медия ЕООД
Корект Нет Медия ЕООД поддържа дългогодишни
партньорски отношения с Христо Митков, управител на
Импулс Медия ЕООД. Гласували сме му доверие
заради високия му професионализъм. В работата си
той е отговорен, решителен, креативен и
комуникативен.
Успява по най-добрия начин да съдейства за
реализирането на съвместните ни проекти за реклама в
Google и изготвяне на уебсайтове за частни и
корпоративни клиенти.
Като човек Христо е честен, толерантен и
добронамерен. Намира общ език с всички, на него може
да се разчита.
Желаем много успехи в бъдещата му работа и все
така отлични партньорски отношения. Благодарим за
неговата отзивчивост и точност при всеки възникнал
въпрос.
Гр. София Управител:
07.12.2011 г. (Йовчо Куков)
ПРЕВОДИ БГ
Работим с Христо Митков от 2005 г. по различни проекти, като един от тях е
създаването на уебсайт на агенция ПРЕВОДИ БГ, което е много отговорна задача,
понеже ПРЕВОДИ БГ е една от водещите агенции за писмени и устни преводи в
България.
Бяхме впечатлени от професионалното отношение на Христо Митков , богатия избор
на решения в областта на дизайна и бързата реакция. Много е гъвкав - не само дава
идеи, но и ги реализира. Доволни сме от качеството на работата. Всички изисквания по
проекта бяха изпълнени своевременно и безупречно. Допринесоха много с
инициативността си и оригиналните решения, като подходише с разбиране към нуждите
на организацията и постигна максимално съотношение между качество и
функционалност.
Ще продължим успешното сътрудничество с Христо Митков и в нашите бъдещи
проекти. Препоръчваме Христо Митков на всеки, който търси професионалист с
индивидуален подход и винаги свежи идеи.
Карин Варданян
Управител ПРЕВОДИ БГ ООД
02 988 11 95
www.prevodi-bg.com
Още препоръки от клиенти и колеги
Клиенти:
Прагматика ООД - My Optis, Shimano - Камекс Ко, Център за ортопедия и травматология, ГИСДИ, Куфари.бг, Наркони Кар - Сервиз Порше, Старт Гейт - езиков център, Джиза Бг, Мегалес, Т.Д.И. Груп, АБВ Бораджиеви, Куул Сървисиз, АБ Студио, Студио Сенс, Ариста Хоумс, Еделвайс Хилс, Мики 8, София Билдинг Къмпани, Фондация Джон Атанасаов, Федерация за зелени Балкани, Селект ООД, НЦРРЗ, Комролд, Александрис Инжинеринг, Български ветеринарен съюз, Районна инспекция по опазване на околната среда Стара Загора, Басейнова дирекция „Източнобеломорски район” – Пловдив, Медстом, Васил Йосифов – Маестро, Д-р Славчев – АГ 4D, Преводи Бг, Уестърн Мобайл, Адвокатски съдружие M&S, Ресторант
Токороро, Артехлайн, Атлас Стил, 3V Solutions, PP Company, Селена Тур, Хотел Кисловодск и други.

                       
Препоръка от В. Йосифов - Маестро 818 Kb (PDF) Свали
Препоръка от Артех Лайн 266 Kb (jpg) Свали
Препоръка от София Билдинг Пропърти 49 Kb (pdf) Свали
Препоръка от Александрис Инженеринг 249 Kb (jpg) Свали
Препоръка от Комролд 735 Kb (JPG) Свали
Препоръка от София Билдинг Пропърти 49 Kb (pdf) Свали