Реклама в Google Ads

Как постигаме по-високи резултати с Google Ads?
Импулс Медиа Ви предлага богат пакет от услуги, които гарантират успеха на Вашата рекламна кампания. Успешното управление в Google Ads изисква известен опит и знания освен в областта на интернет маркетинга и рекламата, но в рекламирането тип "плати при клик" (PPC). Наемането на професионална рекламна агенция има ред предимства:
 • Мениджмънт - Правилният мениджмънт на всяка кампания подобрява значително обема на реализациите, позициите на рекланите послания и цените на клик. 
 • Обратна връзка - ние знаем, че за постигането на оптимални резултати, отговарящи на Вашите очаквания, е необходим постоянен, двустранен поток от пълна и качествена информация. 
 • По-ниски разходи за реклама - Рекламирането в сектори с голяма конкуренция често изисква много средства. В нашата практика използваме най-новите техники и методи, с които постигаме висока възвращаемост на инвестициите, независимо от размера на бюджета Ви. Нашият екип следи за нововъведенията в световната практика за да може да ги адаптира и прилага на българския пазар. 
 • Специално пригодени кампании – Настройваме Вашите рекламни кампании така, че да достигат само до Вашата аудитория, в избраните от Вас географски области. Екипът от сертифицирани специалисти настройва и съобразява Вашата кампания с най-новите тенденции в онлайн рекламата и Google.
 • Правилна Структура – Тя ще помогне да подобрите качественият рейтинг и класирането на вашите реклами така, че те да бъдат поставени по-високо на страницата с резултатите от търсенето в Google при по-ниска цена на клик.
 • Правилен подбор на ключови думи –  Точният избор помага не само за поддържането на ниски разходи, но и за достигането до клиентите, които са много заинтересовани от продуктите и услугите, които предлагате. Винаги включваме и негативни думи, с които филтрираме неподходящите търсения.
 • Ефективни рекламни послания – Разликата между професионално направените реклами и всички останали е „от земята до небето”. Професионално направените реклами са от съществено значение за успеха на кампанията и за цената, която плащате. Нашите реклами са ясни, конкретни и ефективни т.е. съвпадат с търсенето, отличават се и привличат вниманието на потребителите.
 • Активно управление на наддаванията – Наблюдаваме и оптимизираме цените на кликовете ежедневно, за да бъдете винаги пред конкуренцията и в крак с динамиката на пазара.
 • Имате възможността да следите за всички резултати - Ще Ви предоставим софтуери, с чиято помощ ще следите за това колко от хората, които кликат върху Вашите реклами правят запитване, поръчка или посещават страницата с контакти. С Google Analytics ще получите ценна информация за това, какво е потребителското поведение и ще Ви предложим решения базирани на реални данни.
 • Редовни доклади – Държим Ви в течение какво се случва с кампанията Ви с доклади, подплатени с данни и резултати, които сме постигнали в процеса на работа.
 • Безплатни съвети – Предлагаме информация и съвети за подобряване на възвръщаемостта на инвестицията Ви.
За повече информация наберете 0878 878 986 или посетете страницата ни с контакти или вижте официалното Ads ръководство за рекламодатели