Български English
Направи запитване Обади се сега

Цени за уеб сайтове

Споделете с нас какви са Вашите бизнес цели и се доверете на професионалното ни мнение.

Успехът на Вашия уеб сайт зависи от Вас и от Вашата готовност да отделите необходимото време за развитие на Интернет бизнес. Вече сте наясно с това, че планирането е основен елемент във всяко управление и уеб дизайна не прави изключение.
Преди да започнем работа по Вашия проект е важно да знаете, че изработката на фирмен уеб сайт е динамичен процес, в който задачите са разпределени между Вас и нашия екип от специалисти. При нас ще получите професионални услуги и отлични резултати, срещу минимални усилия и време. Разгледайте последните проекти в нашето Уеб портфолио или вижте Оферта за изработка на уеб сайт (PDF).
 

Снимка My Optis

Ценa за изработка на уеб сайтове

Импулс Медиа разработва проекти по поръчка, като се съобразява с индивидуалните Ви особености и нуждите на Вашия бизнес. Нашата практика е първо да се запознаем подробно с дейността Ви, с конкурентните Ви предимства, с дейността на Вашите колеги, конкуренцията Ви и не на последно място с уникалните Ви особености. В процеса на работа уточняваме детайли, като: име на сайта, структура и съдържание, ключови думи, рекламни съобщения, изображения, функционалност, връзки към социални медии, допълнителни приложения и други.
 
Ценообразуването зависи от това дали желаете стандартно решение или имате нужда от дизайн и функционалност по поръчка.

​Как се изработват уеб сайтове по поръчка?

Уеб сайтовете по поръчка се разработват от дизайнер и програмист/и, които са отлично синхронизиран екип. Дизайнера използва графични програми като Adobe Photoshop за да създаде визията и отделните графични елементи в сайта, а програмиста създава информационната архитектура на сайта и пише кодове на различни програмни езици.

Уеб сайтовете по поръчка се различават по това, че не са създадени с готови шаблони (templates) и готови платформи за разработка на уеб сайтове. Дизайнът по поръчка не засяга единствено визията на сайта, а най-вече неговите структура и функционалност. Готовите решения рядко позволяват да се създаде функционалност специално за нуждите на клиента и се налага или да се правят компромиси или да се поръча индивидуална разработка.

Сайтовете, които се изработват от Импулс Медия са комбинация от няколко популярни уеб технологии:
PHP – програмен език с отворен код, който най-често се използва за динамични страници със система за управление на съдържанието (CMS)
HTML – основен маркиращ език за описание на сложни данни с обикновени текстови файлове
CSS – език за описание на стилове в HTML; използва се за стилизиране на HTML – фон, цвят, размери, стил и др.
Java script – разпространен език, който се използва за допълнителни функционалности и зареждане на данни в сайта
SQL – програмен език за създаване, структуриране и управление на бази данни; използва се за динамични интернет страници
Flash – мултимедийна среда за анимиране; използва се за създаване на уеб анимации
 
Свържете се с нас за безплатна консултация на 0878 878 986 или изпратете запитване.

Изработка на уеб сайтове - процес в 6 стъпки

1) Консултация - по време на консултацията ще се запознаем с вашите нужди, желания, очаквания и възможности. Ще предложим на Вашето внимание ценова оферта с описание на всички услуги, от които имате нужда.
2) Материали - следва да ни предоставите инструкции и материали за съдържанието на бъдещата Ви интернет страница – лого, текстове, изображения, таблици, видео и други. Важно е да подготвите ясни насоки за дизайна за да бъдем максимално точни при изпълнението. Ако срещнете затруднения при подготовката ще Ви съдействаме.
3) Работен дизайн - след авансовото плащане ще Ви изготвим работен дизайн на главната (началната) страница. Дизайнът ще бъде съобразен с предоставените от Вас инструкции и материали. Следват въпроси, коментари и ако има нужда се изготвя допълнителен списък с инструкции за дизайнера.
4) HTML модели - след като одобрите дизайна на главната страница ще преминем към създаване на вътрешните страници на сайта и ще ги качим на сървър за да можете да ги разгледате с браузер. След като страниците са качени остава да качим предварително подготвеното съдържание.
5) SEO настройки - мета заглавие, описание, ключови думи, връзки към социални медии и бутони за споделяне. Всички тези детайли са важни за търсачките и потребителите.
6) Стартиране - след като сайта е завършен се провеждат тестове за проверка на функционалността. Следва заплащане на остатъка от сумата и ставате горд собственик на чисто нов уеб сайт.