Изработка на уеб сайтове

Изработка на уеб сайтове - процес в 6 стъпки
1) Консултация - по време на консултацията ще се запознаем с вашите нужди, желания, очаквания и възможности. Ще предложим на Вашето внимание ценова оферта с описание на всички услуги, от които имате нужда.
2) Материали - следва да ни предоставите инструкции и материали за съдържанието на бъдещата Ви интернет страница – лого, текстове, изображения, таблици, видео и други. Важно е да подготвите ясни насоки за дизайна за да бъдем максимално точни при изпълнението. Ако срещнете затруднения при подготовката ще Ви съдействаме.
3) Работен дизайн - след авансовото плащане ще Ви изготвим работен  дизайн на главната (началната) страница. Дизайнът ще бъде съобразен с предоставените от Вас инструкции и материали. Следват въпроси, коментари и ако има нужда се изготвя допълнителен списък с инструкции за дизайнера. 
4) HTML модели - след като одобрите дизайна на главната страница ще преминем към създаване на вътрешните страници на сайта и ще ги качим на сървър за да можете да ги разгледате с браузер. След като страниците са качени остава да качим предварително подготвеното съдържание. 
5) SEO настройки - мета заглавие, описание, ключови думи, връзки към социални медии и бутони за споделяне. Всички тези детайли са важни за търсачките и потребителите.
6) Стартиране - след като сайта е завършен се провеждат тестове за проверка на функционалността. Следва заплащане на остатъка от сумата и ставате горд собственик на чисто нов уеб сайт.
 
Свържете се с нас за безплатна консултация на 0878 878 986