Български English
Направи запитване Обади се сега

Клиенти

Гражданска инициатива за свободни и демократични избори

Гражданска инициатива за свободни и демократични избори
Сдружение "Гражданска инициатива за свободни и демократични избори" - ГИСДИ възложи на "Импулс Медия" изготвянето на интерактивна уеб страница за отразяване на медийната си политика и връзка със своите 5 900 регистрирани в ЦИК наблюдатели на предсрочните парламентарни избори май 2013.

Бихме желали да изтъкнем тук високото си удовлетворение, както и това на наши сътрудници в страната и страни от Централна Европа, Канада и САЩ за високия професионализъм и оперативно технически умения на екипа на "Импулс Медия" ЕООД. Страницата ни се радва не само на радушен прием, модерен графичен дизайн, но и действа като надеждно средство за обратна връзка с българското гражданство от всички слоеве на обществото.

Особено бихме желали да подчертаем редакторските, наред с технико инженерни умения и компетентности на тима на "Импулс Медия" с които бе истинско удоволствие да работим.
Горещо препоръчваме и на други потенциални клиенти да се възползват от техните компетенции, предоставени с маркетингов усет, дискретност по опазване на информацията, респ. иновационни решения. "Импулс Медия" предостави желания от нас промоционно комуникационен продукт за изключително кратки срокове и на достъпна цена. Желаем успех на  екипа на фирмата, с когото запазваме трайни делови контакти в бъдещата си дейност по укрепване и развитие на българската демокрация и гражданското общество.

С колегиални поздрави
Таня Цанева -  гл. секретар
проф. д.с.н. Пламен К. Георгиев
говорител на ГИСДИ
Препоръка от ГИСДИ 154.44 KB (pdf) Свали