Български English
Направи запитване Обади се сега

Обучения

Google Ads одит (3 часа)

Google Ads одит
Сигурни ли сте, че вашата Google Ads реклама се управлява качествено? Въобще управлява ли се!? Има ли ключови думи, които горят бюджета? Има ли продажби? Възникват редица въпроси, които са свързани, както с разходите, така и с цялостното представяне на рекламата. Изясниете си 10-те ключови въпроса на професионалния Google Ads одит като се запишете за нашето 3-часовото обучение. Вижте програмата и цената по-долу.

Казвам се Христо Митков и се занимавам с продажби и реклама от 2005г. От 2013г съм сертифициран Google Partner с над 500 успешни кампании в Google Ads. През изминалите години заедно с моя екип развихме различни учебни програми за организации като: SoftUni, International Business School, Web Seminari и Human Consulting. Помогнахме на повече от 2200 души да се развият в дигиталната реклама.
Обучението, което ви предлагаме е индивидуално и се провежда във формат "един на един". Първо се запознаваме с вашия бизнес модел, с историческите данни във вашия уебсайт и не на последно място с вашите цели.
Преди да говорим за реклама и за рекламни бюджети е важно да изясним ключовата роля на вашия уебсайт. Ако целта на всяка реклама е да привлече вниманието на вашите идеални клиенти, то сайтът е мястото, където се случва сделката. Сделката не се осъществява от рекламното каре, а от вашия сайт. Няма смисъл да харчите за реклама на сайт, който не е ориентиран към нуждите на вашия потенциален клиент и не може да “затваря сделки”. За повече информация вижте обучението Одит на уебсайт.

Запазете дата на 0878878986 или попълнете форма
 
Каква е програмата на “Google Ads одит” и какво получавате?
Програмата на "Одит на уебсайт" е съобразена с водещите практики в Google Ads и онлайн продажбите. Продължителността на обучението е 3 астрономически часа. Програмата е гъвкава и винаги се адаптира според индивидуалните ви нужди, вашите цели и предишния ви опит. Тя е приложима, както за напълно начинаещи, така и за специалисти с опит.
След като се запознаем с вашите цели заедно правим одит и изготвяме списък със задачи за постигане на по-високи резултати. В процеса ще споделим с вас водещи практики за мониторинг и оптимизация. След като преминете обучението ще прилагате на практика 10 ключови стълба на Google Ads одита.

 
Каква е цената за “Google Ads одит”?
Обучението “Google Ads одит” е индивидуално и се провежда във формат "един на един". Продължителността е 3 астрономически часа и цената е 360 лв с ддс.

Запазете дата на 0878878986 или попълнете форма
 

За кого е подходящо обучението “Google Ads одит”?

Обучението е подходящо за тези от вас, които желаят да използват максимума от своята Google Ads реклама като намалят риска от безсмислено “горене” на пари. Абсолютно всеки един от нашите клиентите преминава през "Одит на уебсайт" и “Google Ads одит” преди да се планира каквато и да е било реклама.
 
Кой провежда обученията?
Индивидуалните обучения се провеждат от Христо Митков - сертифициран Google Partner с над 10 години опит. Христо е помогнал на над 2200 души да са по-добри в дигиталната реклама. Той ще отговори на всичките ви въпроси и ще ви помогне да се справите с всички предизвикателства на рекламата в Google Ads.
 
Кои фирми се довериха на нашия опит?
Общи условия при обученията
  • Записване на телефон 0878878986 или с попълване на форма.
  • Изпращате 10-цифрения код на вашия Google Ads профил
  • Обученията се заплащат по банков път. След получаване на паричен превод Импулс Медиа ЕООД издава фактура с ДДС.
  • Декларация за поверителност
 
Къде се провеждат индивидуалните обучения?
Индивидуалните обучения се провеждат онлайн или в офиса на Импулс Медия на адрес: гр. София, ул. Г. Вашингтон 13, ет. 3. (на ъгъла с ул. Пиротска). При необходимост се провежда вътрешнофирмено обучение в офис на клиента.


Не пропускайте още по темите: