Цени

adwords promocia head
Цена за реклама в Google AdWords - Search

В таблицата по-долу са описани различни възможности и цени за реклама в Google Adwords с месечни бюджети, които са подходящи за всеки бизнес. Цената за мениджмънт се определя от размера на Вашия рекламен бюджет за Google. Adwords ваучера се предоставя на нови клиенти, които отговарят на условията за употреба на рекламни ваучери и имат нов профил, който е на не повече от 14 дни. Ако е необходимо ще Ви съдействаме. За да научите всички подробности за този вид реклама вижте професионална реклама в Google AdWords.

За повече информация се свържете с нас на 0878 878 986 или пишете тук.
 

google adwords search ceni
Всички цени в офертата за реклама в Google AdWords са в български лева. Плащанията за рекламния бюджет се извършват директно от Вас. За повече информация вижте тук
 
Важно!
Според актуални данни на Google средното време от информирането до вземането на решение за покупка трае около 3 седмици т.е. посетителите рядко правят импулсивни покупки и преди да направят заявка се връщат на сайта Ви няколко пъти. За да е максимално ефективна рекламата Ви в Google препоръчваме продължителността на кампанията Ви да е минимум 3 месеца.
Цена за SEO оптимизация
Ценообразуването при SEO зависи от Вашите бизнес цели и от обема работа по сайта Ви, избраните ключови думи и тяхното класиране на първа страница в Google. В таблицата по-долу e описанo примернo ценoобразуване за класиране в Google.bg. На практика заплащате само при класиране на първа страница от 10-та до 1-ва позиция. Крайната цел винаги е класиране в Топ 3.
cena za soe 2018
Всички цени  са в български лева. Импулс Медия издава фактури с ДДС.
За повече информация наберете 0878 878 986.


Важно!

Цената за класирането не включва разходите за корекции на кода и структурата на сайта Ви. Тази цена се договаря между Вас и разработчиците на Вашия сайт. 
Цена за онлайн Магазин 50-50
Вероятно вече сте изпробвали или поне сте чували за така наречените „безплатни платформи“ или "шаблони". Безспорно това са най-бюджетните решения и са отлични за експерименти при стартиране на онлайн бизнес, но до там…
Когато настъпи времето за професионална реклама в Google (Интернет), от която се очаква да реализира продажби с по-ниски разходи и по-голяма печалба шаблоните категорично са изместени от индивидуалните разработки по поръчка. Разбира се печалбата зависи от Вашите бизнес цели, ценовите Ви политики и от избраната стратегия за насърчаване на продажбите, а онлайн магазина е важна и неразделна част от тях. Освен магазин от нас ще получите и качетсвено бизнес консултиране в областта на онлайн търговията.
 
Ценa за изработка на уеб сайтове
Предлагаме на Вашето внимание стандартната ни ценова листа за уеб дизайн и израбтка на сайтове.
Ето няколко фирми, които ни избраха и станаха наши клиенти:
За повече информация вижте подробна Оферта за Изработка на уеб сайтове (PDF)
За да научите повече за нашите последни проекти вижте раздела Портфолио
Цена за изработка на онлайн магазин
Изработката на Вашия онлайн магазин зависи най-вече от това дали има нужда от специални „custom“ опции, които трябва да се изграждат от нула. Предлагаме Ви няколко стандартни варианта, които лесно могат да се модифицират за целите на Вашия бизнес.


Вижте подробна Оферта за изработка на онлайн магазин (PDF)

или Тествайте Демо Магазина.