Цени

Цена за реклама в Google AdWords - Search

В таблицата по-долу са описани различни възможности и цени за реклама в Google Adwords с месечни бюджети, които са подходящи за всеки бизнес. Цената за мениджмънт се определя от размера на Вашия рекламен бюджет за Google. Adwords ваучера се предоставя на нови клиенти, които отговарят на условията за употреба на рекламни ваучери и имат нов профил, който е на не повече от 14 дни. Ако е необходимо ще Ви съдействаме. За да научите всички подробности за този вид реклама вижте професионална реклама в Google AdWords.

За повече информация се свържете с нас на 0878 878 986 или пишете тук.
 

google adwords search ceni
Всички цени в офертата за реклама в Google AdWords са в български лева. Плащанията за рекламния бюджет се извършват директно от Вас. За повече информация вижте тук
 
Важно!
Според актуални данни на Google средното време от информирането до вземането на решение за покупка трае около 3 седмици т.е. посетителите рядко правят импулсивни покупки и преди да направят заявка се връщат на сайта Ви няколко пъти. За да е максимално ефективна рекламата Ви в Google препоръчваме продължителността на кампанията Ви да е минимум 3 месеца.