Тествайте Демо магазина!

Демо магазин на Импулс Медия
Със сигурност интернет търговията е сигурен източник на нови клиенти и свежи продажби. Импулс Медия изработва интернет магазини по Ваша поръчка, с уникален дизайн и функции според Вашето желание и особеностите на Вашия бизнес. Ние не работим с готови шаблони (templates) и нямаме ограничения в дизайна и структурирането на съдържанието. Преди да се захванем с  Вашия проект е добре да знаете отговорите на следните въпроси:
  • Какви са възможностите на моя онлайн магазин? 
  • Как ще управлявам своя онлайн магазин? 
  • Коя цена за онлайн магазин е изгодна?
Как да тестваме демо магазина?
1. Разгледайте Публичната част на демо магазина. 

2. Влезте в Контролния панел (u: demo@impulsemedia.eu, p: demo1234) и добавете продукт, както е показано във видеото по-долу. 

Важно: Използвайте демо версията смело без да се опасявате от допускане на грешки – можете да триете и да качвате спокойно - демо магазина се рестартира  и автоматично ще възтанови информацията преди Вашата намеса. 
 
Създаване на нов раздел - управление на онлайн магазин от Импулс Медия.
За да видите ясно всички детайли заредете видеото на цял екран от иконата в долния десен ъгъл на видеото, до логото на You Tube. Видеото е с български субтитри и можете да ги включите от иконата "Настройки".

Kачване на нов продукт - управление на онлайн магазин от Импулс Медия.
За да видите ясно всички детайли заредете видеото на цял екран от иконата в долния десен ъгъл на видеото. Видеото е с български субтитри и можете да ги включите от "Настройки".