Реклама в Google Adwords

 Реклама в Google AdWords Цена

Google AdWords ваучер за 90 лв до декември 2016г. В таблицата по-долу са описани цени на рекламни пакети за реклама в Гугъл (Google Adwords) за период от един месец. Бонус ваучера за реклама в Adwords се предоставя на нови клиенти, които отговарят на всички условия за употреба на рекламни ваучери. Adwords ваучери се предоставят единствено на клиенти с нов Adwords профил, който е на по-малко от 14 дни - ако е необходимо ще създадем нов профил вместо Вас. Всички плащания към Google ще са видими в новия Ви Adwords профил. Осигуряваме Ви пълен достъп за да можете лесно да следите за резултатите от нашата работа. Имайте предвид, че Google е юридическо лице извън България и преди да уреждате плащания с компанията е добре да се консултирате с юрист или счетоводител.

google adwords цена

Важно!

Според актуални данни на Google средното време от информирането до вземането на решение за покупка трае около 3 седмици т.е. посетителите рядко правят импулсивни покупки и преди да направят заявка се връщат на сайта Ви няколко пъти. За да е максимално ефективна вашата рекламата Гугъл (Google) препоръчваме продължителността на кампанията Ви да е минимум 3 месеца. Разбира се тези данни са обобщени и за всеки отделен бранш времето за заявка варира от една минута до осем седмици.
За повече информация вижте Цена за Google Adwords
Не пропускайте актуалната ни Промоция 
За безплатна консултация наберете 0878 878 986.
​Какво е Google AdWords? Как ще развие Вашия бизнес?
google partner sofiaGoogle AdWords е рекламен продукт на Google (Гугъл), който Ви позволява да се рекламирате в топ позициите на търсачката и лесно да се свързвате с потенциални клиенти. С професионална реклама в Google AdWords можете да заемете първа позиция за броени минути, без ограничение на думите и рекламните послания.

Високите резултати от рекламата в Adwords идват с времето и опита. Именно по тази причина Google препоръчва да работите със сертифицирани специалисти или Google Partners. От 2013г. Импулс Медия е официален Google Partner, защото отговаряме на всички изсквания за професионална реклама в Google AdWords и защото поддържаме голям брой успешни рекламни кампании.

Позволете ни да Ви спестим време и пари, като се погрижим за Вашата реклама в Google. С нашите професионалн услуги Вие ще получите:
 • Спокойствие и повече свободно време
 • По-ниски разходи за топ позиции
 • Повече запитвания и обаждания
 • Бонус ваучер към рекламния Ви бюджет (допълнителен кредит от Google)
Вижте оферта за Google Adwords или се запишете за безплатна консултация на 0878 878 986.
 
Професионална реклама в Google Adwords
Рекламата в Google е успешна и ефективна главно заради трите неуспорими "R":
1) Reach (Обхват) - Има широк обхват, който Ви позволява лесно да достигнете  всяка една държава, град или район, на избран от вас език.
2) Relevance (Уместност) - Услугите и продуктите, които предлагате се показват само на хора, които ги търсят т.е. търсенето и прелгането съвпадат и са уместни
3) ROI - Висока възвращаемост на инвестициите, защото рекламите Ви се показват само на потенциални клиенти, които търсят информация за Вашата дейност и са готови да направят поръчка. 

Adwords Ви дава възможност самостоятелно да определяте своя дневен бюджет и да го разпределяте според Вашите желания и възможности. Всички данни за посещенията и потребителското поведение се събират от Google Analytics, а реализациите се измерват с Conversion Tracking. С AdWords топ позициите се заемат буквално за мунути, без значение от държавата, езика, броя думи и фрази, които отговарят на  Вашия бизнес.

След като сайта Ви посрещне новите посетители от Adwords кампанията, следва въпроса кои думи са по-ефективни и за кои си струва да се наддава? Някои думи водят до посещения, но не и до реализации и логично следва въпроса кои думи да се сложат на пауза? 

Въпрос на време и на опит е да стигнете до заключение, че е много по-изгодно и по-лесно да се работи с професионална агенция за реклама в Google Adwords. Въпреки това ако желаете да навлезете в терминологията на дигиталния маркетинг вижте 33 важни термини и дефиниции в AdWords.

 
Как постигаме по-високи резултати в Google AdWords?
Импулс Медия Ви предлага богат пакет от услуги, които гарантират успеха на Вашата рекламна кампания. Успешното управление в Ad Words изисква известен опит и знания освен в областта на интернет маркетинга и рекламата, но в рекламирането тип "плати при клик" (PPC). Наемането на професионална рекламна агенция има ред предимства:
 • Мениджмънт - Правилният мениджмънт на всяка кампания подобрява значително обема на реализациите, позициите на рекланите послания и цените на клик. 
 • Обратна връзка - Импулс Медия знае, че за постигането на оптимални резултати, отговарящи на Вашите очаквания, е необходим постоянен контакт между двете страни за да има двустранен поток от пълна и качествена информация. 
 • По-ниски разходи за реклама - Рекламирането в сектори с голяма конкуренция често изисква много средства. В нашата практика използваме най-новите техники и методи, с които постигаме висока възвращаемост на инвестициите, независимо от размера на бюджета Ви. Нашият екип следи за нововъведенията в световната практика за да може да ги адаптира и прилага на българския пазар. 
 • Специално пригодени кампании – Настройваме Вашите рекламни кампании така, че да достигат само до определените от Вас географски области, в най-подходящото време, с насоченост към хора, които говорят желаните от Вас езици. Екипът от сертифицирани специалисти настройва и съобразява Вашата кампания с най-новите тенденции в онлайн рекламата и Google.
 • Правилна Структура – Тя ще помогне да подобрите качественият рейтинг и класирането на вашите реклами така, че те да бъдат поставени по-високо на страницата с резултатите от търсенето в Google при по-ниска цена на клик.
 • Правилен подбор на ключови думи –  Точният избор помага не само за поддържането на ниски разходи, но и за достигането до клиентите, които са много заинтересовани от продуктите и услугите, които предлагате. Винаги включваме и негативни думи, с които филтрираме неподходящите търсения.
 • Ефективни рекламни послания – Разликата между професионално направените реклами и всички останали е „от земята до небето”. Професионално направените реклами са от съществено значение за успеха на кампанията и за цената, която плащате. Нашите реклами са ясни, конкретни и ефективни т.е. съвпадат с търсенето, отличават се и привличат вниманието на потребителите.
 • Активно управление на наддаванията – Наблюдаваме и оптимизираме цените на кликовете ежедневно, за да бъдете винаги пред конкуренцията и в крак с динамиката на пазара.
 • Имате възможността да следите за всички резултати - Ще Ви предоставим софтуери, с чиято помощ ще следите за това колко от хората, които кликат върху Вашите реклами правят запитване, поръчка или посещават страницата с контакти. С Google Analytics ще получите ценна информация за това, какво е потребителското поведение и ще Ви предложим решения базирани на реални данни.
 • Редовни доклади – Държим Ви в течение какво се случва с кампанията Ви с доклади, подплатени с данни и резултати, които сме постигнали в процеса на работа.
 • Безплатни съвети – Предлагаме информация и съвети за подобряване на възвръщаемостта на инвестицията Ви.
За повече информация наберете 0878 878 986 или посетете страницата ни с контакти или вижте официалното Adwords ръководство за рекламодатели