Промоция

Какво e Google AdWords Промоция „Плати 1 – Вземи 2“?

Ако търсите изгодна възможност за реклама в Google AdWords, то „Плати 1 – Вземи 2“ е Вашият пакет. Това е промоционален пакет, който включва създаване на рекламна кампания в Google AdWords и професионален мениджмънт от Импулс Медиа. При заплащане на един месец Вие получавате общо два месеца мениджмънт. Освен това получавате и подарък ваучер от Google, който се добавя към рекламния Ви бюджет за първия месец. 

Промоцията за реклама в Google AdWords е валидна до 31 март, 2017г и е насочена единствено към нови клиенти, с нов профил в AdWords. Ако е необходимо ще Ви съдействаме и ще регистрираме нов профил. За допълнителна информация вижте раздела за реклама в Google AdWords.
 

Какво включва промоцията „Плати 1 – Вземи 2“?

  • Създаване - професионално изготвени профил и рекламна кампания в Google AdWords - проучване, избор на думи, създаване на рекламни текстове и др. 
  • Настройки - език, географски район, график, типове думи,  групиране и много други
  • Мониторинг - задълбочен мониторинг и анализ
  • Мениджмънт - Ефективен мениджмънт, който подобрява, позициите и качествения рейтинг (QS) в Google AdWords
Освен това получавате:
  • Възможност да се убедите във високо качество на нашите услуги без да сключвате дългосрочен договор

  • Подарък Adwords ваучер към рекламния Ви бюджет (90лв)

  • Постоянна връзка с Google Partner


Каква е цената за реклама в AdWords „Плати 1 – Вземи 2“?


При заплащане на един месец, получавате общо два месеца мениджмънт. В таблицата по-долу са описани стандартните ни цени за реклама в Google AdWords. Цените за мениджмънт се определят от Вашия рекламен бюджет за Google. Плащането към Google се осъществява директно от Вас. За повече информация относно плащанията към Google вижте "Как се плаща на Google?

adwords plati 1 vzemi 2

За среща или консултация се обадете на 0878 878 986.