Портфолио

Импулс Медиа Ви предлага уникални решения, като се съобразява с индивидуалните Ви желания, нужди и възможности. Всеки един проект е съобразен, както с последните нововъведения в интернет рекламата и уеб дизайна, така и с уникалните черти на Вашия бизнес. По-долу можете да видите последните ни проекти. Това са уеб сайтове на малки, средни и големи фирми, организации и отделни хора, които търгуват онлайн или предоставят информация за своята дейност. 
За да научите повече за ценообразуването и процеса при изработка на уеб сайтове вижте Изработка на уеб сайтове.
За всяка друга информация наберете 0878 878 986
Комролд ООД

Описание:Фирмен уеб сайт на фирма доставчик на резервни части и оборудване за пътностроителни машини, кранове, минно оборудване и други. 
 

Клиент:Комролд ООД – Comrold

Услуги:Създаване на цялостна концепция за уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, код за публична и административна част, база данни, система за управление на съдържанието (CMS), SEO on page.

Използвани технологии:PHP; mySQL база данни; JavaScript

Мегалес
Мегалес

Описание:Каталог за интериорни варти - производител на интериорни врати, доставка и монтаж
 

Клиент:Мегалес-Megales

Услуги:Създаване и разработка на уникален уеб дизайн на начална и вътрешни страници, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, заснемане на продукти, подбор и обработка на професионални снимки, консултиране при създаването на текст за сайта. Дизайн, създаване и въвеждане на текст, предпечат и печат на луксозна брошура.

Използвани технологии:Статичен HTML сайт; CSS; JavaScript

​Фондация Джон Атанасов
​Фондация Джон Атанасов

Описание:Уеб сайт на Фондация Джон Атанасов 
 

Клиент:Фондация Джон Атанасов

Услуги:Уеб дизайн и разработка на начална и вътрешни страници, код, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, подбор и обработка на професионални снимки, дублиране на сайта за допълнителен език.

Използвани технологии:Статичен HTML сайт; CSS; JavaScript

​Ресторант Токороро
​Ресторант Токороро

Описание:Интернет страница на ресторант Токороро. Главната страница е разделена на две части - ресторанр и детски кът. 
 

Клиент:Н. Шишманов - Ресторант Токороро

Услуги:Уеб дизайн и разработка на начална и вътрешни страници, код, SEO onpage, инсталиране на скриптове за статистика, професионално заснемане на заведението, обработка на изображения, създаване и въвеждане на текст.

Използвани технологии:HTML, MySQL база данни CSS, PHP