Статии

Тук ще откриете полезни материали и статии за онлайн бизнес, управление на проекти, класически и нови маркетингови стратегии, стратегии за насърчаване на продажбите, онлайн медии, медия планиране, интернет реклама, възвращаемост на инвестициите, Google Adwords, SEO и много други.
 
Приятно четене! Моля не забравяйте да споделяте и да оценявате статиите.
25.04.2017 г.
Вероятно разглеждате данните в Analytics и се питате, "как да изключа посещенията от моя компютър"? Е, няма проблем, след прочита на тази статия, самостоятелно ще филтрирате трафик в Analytics и ще получавате точните данни.
повече»
19.01.2017 г.
​Google Analytics е безценно оръжие в богатия арсенал на дигиталния маркетинг.  След като сме изпълнили първите стъпки е важно да направим няколко допълнителни настройки, които ще направят отчетите ни още по-подробни.
повече»
17.01.2017 г.
Google Analytics остава все така пренебрегван от собствениците на сайтове. Това е недвусмислен сигнал, че въпросните хора не са достатъчно информирани за ползите от него.
повече»
16.01.2017 г.
"Квадратните и правоъгълните банери са по-ефективни.“ Заради подобни общоизвестни твърдения останалите размери са подценявани и често пренебрегвани. 
повече»
16.06.2016 г.
Продаваме онлайн магазин за детски стоки за 50 лева. Магазинът генерира около 50лв печалба на месец без никаква реклама. Главната причина да обявим магазина за продан е липсата на стабилен партньор, който да се грижи за него. 
повече»
15.05.2016 г.
Времето е ценно за всеки и без излишни обяснения ще ви разкрием една рецепта за успех - писане на рекламни текстове, които гарантирано увеличават продажбите не само в Google. В статията сме посочили два актуални примера от кампании в AdWords за услуга и продукти плюс бонус материали.
повече»
03.04.2016 г.
Едно от най-досадните неща е да разглеждаш сайт за настолен PC със смартфон - превръща се от изпитание за търпението в чист мазохизъм. Ето как да се справим с един дребен, но важен проблем.
повече»
28.01.2016 г.
Освен определения и теоретични модели в ръководството са събрани статистически данни, мнения и съвети от няколко различни специалисти в страната. Това прави ръководството удобно и полезно, както за студенти, така и за маркетинг специалисти, предприемачи, мениджъри и служители в различни организации.
повече»
27.01.2016 г.
На практика при стартирането на чисто нов бизнес/продукт/марка абсолютно никой не знае за неговото съществуване. „Незнанието“ е първият етап от процеса на насърчаване на продажби.
повече»
13.01.2016 г.
След като ви разказахме „Как се създава YouTube канал?“ сме готови да споделим с вас 10 рецепти за успех в YouTube. Рецептите са универсални, както за маркетинг специалисти и фирми, така и за влогъри и YouTube ентусиасти. Не пропускайте и бонуса в края на статията.
повече»
12.01.2016 г.
Все по-често се сблъскваме с въпроса „Как се печелят пари от YouTube?“ и със сигурност все по-често ще получаваме новини за сензационни YouTube милионери. В тази статия ще ви разкажем от къде идват парите в YouTube и ще изясним модела за получаване на печалба.
повече»
12.01.2016 г.
За да можете да печелите от YouTube е необходимо вашият канал да покрие всички критерии за YouTube партньорство, включително активна настройка за монетизация. Преди да създадете канал и да качите видео се запознайте с основните критерии и правила.
повече»
11.01.2016 г.
YouTube набира скорост и популярността му в България със сигурност ще нараства. Това се дължи не само на големия брой продадени смартфони с мобилен интернет, но и на стартиралата през 2015г програма за YouTube реклама и партньорство. Това означава, че България вече е една от 75 държави с достъп до платформата за партньори. 
повече»
11.01.2016 г.
YouTube ви позволява напълно безплатно да качвате и да споделяте видеоклипове. Ако вече имате канал и сте направили основните настройки спокойно може да преминете към създаване и качване на видео. 
повече»
04.01.2016 г.
На практика ще ви покажем данни от реален клиентски профил и ще изясним не особено ясните понятия "ефективни", "водещи" и "печеливши". Хвърлете един поглед на изображенията преди и след прочитането на статията за да прецените дали е имало полза. Ако не ви се чете, но имате нужда от реклама в Google се свържете с нас за консултация.
повече»
01.12.2015 г.
Получаването на значка “Google Partner” изисква да преминете през няколко сертификационни изпита за определяне на вашата квалификация. В качеството си на сертифициран Google Partner ще споделим с вас една успешна стратегия  за постигане на висок резултат при решаване на всички Google Partners тестове.
повече»
13.03.2015 г.
Тази статия е от поредицата „Google Adwords Certification Exams“ и има за цел да ви подготви максимално добре за теста Google Adwords Advanced Search Exam. Тук ще откриете освен основните теми от теста и връзки към източниците, които ще ви помогнат самостоятелно да намерите верните отговори.


 
повече»